Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR P1 styrker sendefladen
Mandag 22. december 2003
Af Karsten Jensen
 
P1 har haft succes med sin nyhedsflade om morgenen. Nu kigger ledelsen også på P1's eftermiddage, og man overvejer at lave en lang nyheds- og aktualitetsflade.
Trods den megen fokus på de nye musikradioer vælger flere og flere danskere at starte morgenen med nyheder, journalistik og debat. Det viser dén succes, som DRs P1 har haft med sin ’elektroniske morgenavis’ ’P1 Morgen’. Hver morgen vælger mere end en kvart million danskere at lytte til P1, og antallet har været støt stigende siden morgenfladen blev lanceret i 2001, oplyser DR.

De gode erfaringer med ’P1 Morgen’ får nu radioens ledelse til at styrke journalistikken på P1 også om eftermiddagen. Fra 1. januar 2004 starter DR en aktuel eftermiddagsudsendelse fra klokken 16 til 17, og det overvejes nu, hvordan man tilsvarende kan styrke journalistikken i resten af eftermiddagfladen med radioaviser og magasiner frem til kl. 19.

"DR skal fremme den demokratiske debat i Danmark gennem uafhængige og kritiske nyheds- og aktualitetsudsendelser. Her må P1 føre an," siger DRs radiodirektør Leif Lønsmann og fortsætter: "P1s eftermiddagsflade gennemgår derfor nu et serviceeftersyn - i dette tilfælde inspireret af de seneste års store succes med P1's morgenflade. Dette arbejde foregår internt i dialog mellem radioens chefredaktion og DR Nyheder," siger han.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -