Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Programplan for Radio Viborg klar
Fredag 30. januar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når Radio Viborg relanceres fra mandag morgen bliver det med de nuværende morgenværter fra Guld FM i Viborg, Diana Visgaard og Peder Toft, som morgenværter. Nuværende morgenvært på Radio Viborg Hit FM, Maria Højriis Ernen, bliver ny formiddagsvært på det nye Radio Viborg, mens eftermiddagstjansen skal varetages af tidligere morgenvært i Viborg, Morten Nielsen.

Morgen på Radio Viborg

"Man skulle tro at I var gift", er ikke en ukendt kommentar for de to, der har været radio-makkerpar i et par år på Viborg Guld FM. Privat er de også begge gift - men dog ikke med hinanden. Men de godmodige drillerier og spillet mellem de to, giver en særlig stemning i studiet, som resulterer i en god start på dagen for dig, der lytter med. Det skriver Radio Viborg på dets nye hjemmeside.

Stilen er godt humør, uden at det bliver for kækt til en tidligt morgenstund. Der er fokus på lokal vejr og trafik, aktuelle historier fra Viborg og resten af verden, underholdende konkurrencer og den gode musik, hedder det videre. Der er lokale nyheder og landsnyheder hver halve time, og sportsnyheder klokken 6.30, 7.30 og 8.30.


Brunch med Maria

Klokken 9-12 er Maria Højriis Ernen i studiet. Hun har i flere år lavet morgenradio på Radio Viborg Hit FM. Hun har i det nye formiddagsprogram især to ting på programmet: "den gode musik, og den gode historie." Hun vil ofte have et "dagens emne" , hvor der også afsættes tid til at høre lytternes mening.


Middagsradio på Radio Viborg

Klokken 12-14 spiller Radio Viborg de "bedste sange fra de sidste 25 år" - nonstop.


Morten til 18

Mellem 14 og 18 sørger Morten Nielsen for at lytterne bliver opdateret på dagens vigtigste lokale historier og får de aktuelle trafikmeldinger fra Viborg området. Det suppleres med konkurrencer, den nyeste musik og små sjove historier fra hele kloden.


Aftenradio på Radio Viborg

Aftenerne starter med en times non-stop musik kl. 18-19.

Fra 19-23 er der igen vært på. Der bliver bl.a. tid til at kigge nærmere på historien bag musikken, og der vil hver time være en vejrudsigt for natten og næste dag.


Foto: Radio Viborgs nye morgenværter Diana Visgaard og Peder Toft.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -