Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sjællandske Medier skal betale 50.000 kr. til fyret revisor
Lørdag 11. oktober 2003
Af Thomas Nielsen
 
En revisor der var tilknyttet det tidligere Mediehuset i Næstved, får ekstra erstatning for injurier, fremsat af formanden for det daværende Radio Næstved. Sjællandske Medier har indgået forlig med revisoren, og må udrede erstatningen på 50.000 kroner.
Revisor Ebbe Ravn fra Næstved var i 1998-99 tilknyttet det daværende Mediehuset, der bl.a. omfattede det tidligere Radio Næstved og TvDanmark Næstved. Mediehusets direktør, Preben Høeg Rasmussen, havde forinden jongleret lidt for meget med offentlige tilskud til husets græsrodsmedier. Falske underskrifter og unøjagtige opgørelser over sendetimer hørte til dagens orden, og da revisor Ebbe Ravn begyndte at stille kritiske spørgsmål til Mediehusets drift, blev han fyret af formanden for Radio Næstveds bestyrelse, Poul Egon Jensen.

I kølvandet på fyringen kunne revisoren læse i den lokale avis, at han udskrev store regninger i protest over at være fyret. Det fik Ebbe Ravn til at anlægge injuriesag mod Poul Egon Jensen for ærekrænkende udtalelser. I byretten blev Poul Egon Jensen dømt til at betale Ebbe Ravn 5.000 kr. i erstatning, men Ebbe Ravn ankede dommen.

Mediehusets daværende direktør, Preben Høeg Rasmussen, blev idømt 30 dages betinget fængsel for bedrageri. Han solgte efterfølgende Mediehuset til Sjællandske Dagblade, som med handlen påtog sig en eventuel erstatningsforpligtelse. Siden er der foregået løbende forhandlinger mellem revisor Ebbe Ravn og Sjællandske Medier, og forhandlingerne er nu mundet ud i et forlig, hvor revisorens erstatning forhøjes fra 5.000 kr. til 50.000 kr.

"Det var et led i handlen, at vi skulle dække eventuelle omkostninger ved retssagen. Derfor kommer det ikke som en overraskelse. I øvrigt er det på vores opfordring, at forligsforhandlingerne kom i gang. Jeg vil gerne have en afslutning på den sag," siger administrerende direktør for Sjællandske Medier, Torben Larsen, til Næstved Tidende.

Mediehusets tidligere direktør, Preben Høeg Rasmussen, bor i dag i Nicaragua, hvor han arbejder med udviklingsprojekter.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -