Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lars Hjortshøj forlader TV 2 Radio
Fredag 12. oktober 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter kun to måneder som morgenvært på TV 2 Radio meddeler Lars Hjortshøj nu, at han stopper. Det sker fordi han - og hustruen Tina Bilsbo - fra begyndelsen af det nye år har valgt at trække stikket ud og med familien på ubestemt tid forlade Danmark til fordel for en længere udlandsrejse. Dermed siger de også begge farvel til deres arbejde på TV 2 Radio.
"Man kan vel sige, at vi stikker en kæp i centrifugen. Det har ikke været en let beslutning. Vores valg handler om at forfølge en drøm. Det er en drøm, vi har gået rundt med i mange år, men efterhånden er det gået op for os, at hvis det skal være, skal det være nu. Om få år er børnene blevet for gamle til, at vi kan tage sådan en tur", fortæller Lars Hjortshøj.

"Hvis man når til et punkt i livet, hvor en drøm vokser sig så stor, at den må udleves, så er det med at få det gjort. Sådan har Lars og Tina det, og derfor kan jeg kun ønske dem al mulig held og lykke på deres vej under varmere himmelstrøg. Vi kommer til at savne dem begge", siger TV 2 Radios direktør, Jens Rohde.

"Tina og jeg er ikke bare glade for at lave radio - vi elsker det! Hvad man også vil kunne høre i vores programmer. Lige nu er fokus på at gi' den fuld gas på de programmer, vi har sat i søen. Personligt glæder jeg mig over, at det er et yderst holdbart morgenprogram, jeg slipper til nytår. Det har fagligt været en god oplevelse at være med til at løbe 'Alletiders Morgen' i gang. Herefter skal vi bare ud og opleve verden, og når vi kommer hjem, bliver det med bagagen fuld af historier fra de varme lande. Hvad der herefter sker, er ganske uvist. Før eller siden vender vi jo nok tilbage til radiomediet", siger Hjortshøj.

"Selvfølgelig er det altid ærgerligt at sige farvel til gode medarbejdere, men TV 2 Radio er i dag i sit format og koncept så stabilt og velfungerende, at det ikke betyder yderligere ændringer. Såvel 'Alletiders Morgen' som resten af fladen fortsætter i den veldefinerede form, vi lancerede 3. september", siger Jens Rohde.

Han mener, at TV 2 Radio har Danmarks suverænt bedste blanding af hitmusik, underholdning og informationer, som folk kan bruge, der hvor de er. "Der findes ikke nogen radio med en kombination af så klar en musikprofil og så højt et niveau på indholdssiden, som TV 2 Radios mange dygtige medarbejdere hver dag giver lytterne. Det fortsætter naturligvis også i det nye år. Og så glæder vi os til at præsentere TV 2 Radios nye morgenvært", slutter Jens Rohde.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -