Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Massiv skepsis mod nye regionalradioer
Fredag 25. november 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Sådan en lokalradio kommer til at dække trafikken omkring en rasteplads ved Skærbæk". "Hvorfor ændre på regionalradioernes succes?" "Hvad skal vi med en masse små lokalradioer, dem har vi nok af i forvejen". "Vi identificerer os med vores regionalradioer, som de er nu". Det var iflg. DRåben nogle af de skeptiske synspunkter fra ca. 100 lytter- og seerrepræsentanterne, som kom frem på DR Dagen i Radiohuset forleden.
Der har været talrige protester mod omlægningen af de populære regionalradioer fra bl.a. medarbejderne på Kanal 94 og politikere fra Trekantområdet, siden et flertal i DRs bestyrelse i oktober besluttede at nedlægge Kanal 94 i Vejle som regionalradio og i stedet etablere en række mindre lokale DR stationer.

Programchef Thomas Hammer-Jacobsen forklarede på DR Dagen, at DR får usammenhængende radio-områder når amterne forsvinder i den nye kommunalstruktur.

Formanden for dialogforum i Vejle, Solvej Nielsen, siger i en kommentar til DRåben, at hun stadig har svært ved at forstå, hvad DR får ud af at nedlægge Kanal 94: "Bliver det ikke bare sådan en lille lokal-radio, hvor vi hører om kø på Vejlebroen og nogle raste-pladser? Jeg er bange for, at det bliver for småt, for lokalt. Jeg forstår heller ikke, hvordan det hænger sammen med Go West-strategien, som netop går ud på at flytte program-produktion til provinsen. Når der endelig er noget i Jylland, der er godt. Hvorfor lukker man så det?"

Programchef Thomas Hammer-Jacobsen og projektleder Bodil Rahbek vil i disse dage tage rundt til DR's regionalradioer for at høre, hvordan chefer og medarbejdere ser på planerne.

Den 7. februar skal DR's bestyrelse beslutte præcist, hvordan den nye regionalradio-struktur skal se ud.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -