Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Regional middagsradio lukkes fra 1. juli
Tirsdag 26. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra den 1. juli er det slut med den regionale blok på DR P4 kl. 12.30-13.00. I stedet kommer der et musikprogram fra Århus.
"Vi har besluttet at gøre fladen landsdækkende, fordi vi står i en situation, hvor vi skal finde nogle penge, og fordi vi mener, at det er dér, hvor skaden er mindst. Faktisk har flertallet af regionerne brugt middagsfladen til at spille musik", siger kanalchef for P3 og P4, Morten Kjær Petersen, til Ritzau.

DR Syd sender imidlertid mellem 12.30 og 13.00 magasinprogrammet 'Indblik', der betragtes som stationens journalistiske flagskib. Llukningen af dette program har fået både det tyske mindretal i Nordslesvig og det danske mindretal syd for grænsen til at protestere.

"Vi opfordrer indtrængende DR's ledelse til at tage sine dispositioner op til revision med henblik på at sikre DR's særlige kultur- og mediepolitiske forpligtelse over for grænselandet og dets danske og tyske mindretal", skriver de utilfredse lyttere til generaldirektør Kenneth Plummer.

Morten Kjær Petersen ærger sig over at Radio Syd bliver ramt, men forsikrer, at de pågældende områder fortsat vil blive dækket indenfor de øvrige regionale sendetider.

"Når der er særlige begivenheder som for eksempel årsmøder, rydder vi fladen og sender reportageprogrammer", siger han og understreger, at der ikke bliver færre penge til at lave regionale nyheder for.

Ritzau oplyser videre, at der fra 1. juli vil være regionale nyheder kl. 12.30-12.35. Det nye musikprogram fra Århus starter dig først den 30. juli. I juli måned sendes der et særligt sommerprogram.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -