Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jørgen Kleener ny formand for DR
Fredag 20. december 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Kulturminister Brian Mikkelsen har udnævnt øjenlæge Jørgen Kleener til ny formand for DR bestyrelse. Jørgen Kleener er medlem af partiet Venstre og tidligere medlem af Radiorådet i DR.
Jørgen Kleener er tillige formand for Danske Øjenlægers Organisationer samt medlem af bestyrelserne for Lægernes Pensionskasse, Foreningen af Praktiserende Speciallæger, DAKOPATTS A/S.

Han er tidligere formand for bestyrelsen for Det Danske Filminstitut, tidligere medlem af den tidligere Mediekommission og som nævnt tidligere formand for Radiorådet.

Jørgen Kleener bliver øverste ansvarlig for DR's bestyrelse, der bl.a. får det overordnede ansvar for gennemførelse af den nye public service-kontrakt, som skal indgås i samarbejde mellem bestyrelsen og ministeren i henhold til den nye radio-fjernsyns-lov.

Kulturminister Brian Mikkelsen glæder sig over valget af ny formand for DR-bestyrelsen og ser frem til samarbejdet: "Med sin store erfaring fra såvel erhvervslivet som fra forskellige kulturinstitutioner, kan Jørgen Kleener blive en god formand, der sammen med resten af bestyrelsen og direktionen fører DR mod nye opgaver i det danske medielandskab," siger han.

Resten af den nye DR-bestyrelse beskikkes umiddelbart efter nytår efter følgende fordeling: Folketinget udpeger seks medlemmer, kulturministeren udpeger to medlemmer - udover formanden - og DR's medarbejdere udpeger ét medlem.

DRs generaldirektør Christian S. Nissen ønsker Jørgen Kleener til lykke med udpegningen og byder ham velkommen til arbejdet i DR og tilføjer, at "Jørgen Kleener med sin mangeårige erfaring i DRs Radioråd, heraf en årrække som formand, og sin forankring i danske kultur og folkeoplysning vil kunne udgøre det samlingspunkt og give den kraft i bestyrelsesarbejdet, som der også i den nye bestyrelse er brug for".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -