Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Uffe Holm ny morgenvært på The Voice
Onsdag 12. september 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
The Voice har ansat Uffe Holm (31) som ny morgenvært. Dermed vender den populære stand-up komiker, tv- & radiovært Uffe Holm tilbage til The Voice, hvor han fremover skal være en del af et nyt morgenshow. Uffe Holm har tidligere været ansat på The Voice; det var i 1998–2002, hvor han bl.a. var en del af morgenshowet 'Kaos Krew'.
Uffe Holm har - siden han sidst var på The Voice - bl.a. været på landsdækkende turnéer, hvor han har optrådt for fulde huse, og han har solgt over 80.000 dvd’er. Ydermere har Uffe Holm været vært på forskellige landsdækkende tv-programmer - bl.a. tv-programmet 'Vi med hund'.

Uffe Holm glæder sig til at lave radio igen på The Voice: ”Jeg synes det er vildt fedt at vende tilbage til The Voice, hvor det hele startede. Jeg glæder mig til at vække danskerne med et fantastisk morgenshow. Lige nu har jeg 1.000 gode idéer, så jeg kan dårligt vente med at komme i gang", siger Uffe Holm.

”Vores kommende morgenshow med Uffe Holm som frontfigur er en positiv del af vores strategi”, udtaler Tobias Nielsen, brandmanager for The Voice. ”The Voice er Danmarks største ungdomsbrand, og det skal vi fortsat være mange år fremover. Vi kender Uffe, og ved, at han hver dag vil kunne underholde lytterne med sin helt egen måde at se samfundet og tingene omkring os på. Vi er super glade for at have ham tilbage på stationen, og ser frem til samarbejdet”, slutter Tobias Nielsen.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår Uffe Holm går i æteren med det nye morgenshow. Blot vil det ske "om kort tid".

De to nuværende morgenværter på The Voice, Kevin Tandrup og Mikkel Kryger fortsætter på stationen i andre roller. Deres morgenshow blev lanceret i begyndelsen af juni 2007 og fik dermed en særdeles kort levetid.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -