Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Alle på Station Fyn har fået fyreseddel
Torsdag 3. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Som følge af usikkerheden omkring det nye medieforlig har Mediehuset Fyn - og dermed Station Fyn og TV 49 - fyret de fem ansatte. Det er især usikkerheden om den fremtidige situation for lokal-tv, som Tony Cuff fra den fynske radio- og tv-station er stærkt bekymret for. Men heller ikke radio-fremtiden tegner særlig lys; han siger til radionyt.com, at han frygter at Station Fyn kan blive klemt mellem de store. Indtil videre fortsætter udsendelserne dog uændret på Station Fyn, der fortsat på radioens hjemmeside præsenteres med det gamle navn "Radio 49".
De fem funktionæransatte medarbejdere på Station Fyn og TV 49 fik en fyreseddel i mandags og de har alle tre måneders opsigelse, så man kan jo håbe at der kommer en afklaring inden udgangen af december, der gør at der er grundlag for at fortsætte deres ansættelse, forklarer Tony Cuff.

Men på tv-området ser det meget sort ud. Hvis det bliver sådan, at lokal-tv skal sende inden kl. 15, så er der ingen realistisk fremtid for TV 49, fastslår han.

På radioområdet er Cuff dog lidt mere optimistisk, selv om han også - sammen med mange andre - må erkende at udviklingen i reklamesalget ikke er for opmuntrende. Det har man dog kunnet tage bestik af hen ad vejen.

Dét der imidlertid også kan gøre Tony Cuff bekymret er linien i det nye medieforlig, hvor det skinner igennem at "big is beautiful". Cuff er bekymret for, at Station Fyn kan blive klemt af de store på markedet. "Hele lovgivningen går meget på networking" siger han.

Indtil videre fortsætter udsendelserne fra Station Fyn på 103.5 Mhz i Odense dog uændret. Udsendelserne fra Station Fyn Øst (106.1 MHz) har været indstillet i nogen dage, men det har ikke noget med den aktuelle situation omkring afskedigelserne at gøre, men skyldtes alene et teknisk problem på sendepositionen, forklarer Tony Cuff.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -