Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Palle Bo ny radiochef for ANR
Fredag 2. juli 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Medstifter og medejer af Radio ABC i Randers og projektleder i Serious Radio Business, Palle Bo (39), er pr. 1. august ansat som ny chef for RadioNet A/S i Aalborg, hvor han bl.a. får ansvaret for udvikling og salg af RadioNets mange produkter, herunder RadioNyhederne og de nuværende to formater Hit FM og Guld FM, der i dag sendes på en række stationer i Jylland. Palle Bo afløser dermed Carsten Worsøe, der forlod ANR i slutningen af marts for at tiltræde en ny stilling som chef for DR Journalistik og Underholdning.
Palle Bo har stor erfaring fra sit mangeårige virke i radioverdenen, siden han i midten af 80’erne var en af initiativtagerne til Upfront i Randers, der i 1990 blev til Radio ABC. Palle Bo var i flere år en markant studievært og salgschef for Radio ABC. I 1999 kom Palle Bo til Serious Radio Business, hvor han stod for selskabets Jylland-kontor. Erfaringsgrundlaget spænder dermed over mange af radiomediets elementer - udover studievært og salgschef - har Palle bl.a. arbejdet med satire produktion og som tekstforfatter.

Direktør i RadioNet A/S, Peter A. Petersen lægger vægt på, at den kommende chef for RadioNet har de rette redskaber til at udvikle, positionere og profilere RadioNets produkter i fremtidens kommercielle marked.

”Palle Bo brænder for radiomediet og har gennem mange års erfaring og succeser de kompetencer, der skal til for at løfte et firma som RadioNet ind i en fremtid, hvor konkurrencen kun bliver større, end den er i dag. Med den øgede konkurrence er det vigtigere end nogensinde, at RadioNet har en skarp profil og en stor forståelse for de lokalområder, som RadioNets produkter kommer ud i”, siger Peter A. Petersen.

Palle Bo ser frem til sin nye rolle med optimisme: ”Jeg glæder mig til samarbejdet med en stribe fantastisk dygtige medarbejdere i RadioNet, og jeg er stolt over at skulle være med til at videreføre og udvikle RadioNets produktkatalog og de stolte radiotraditioner, som mediehuset i Aalborg har - det er en stor udfordring for mig”, fortæller Palle Bo.

"Med Palle Bo’s ansættelse er vi færdige med at gennemføre den ledelsesmæssige proces, som vi har været igennem det sidste halve års tid. Henrik Sand fra Radio Viborg tiltræder 1. juli og sammen med Mette Dam som musikchef og Henrik Poulsen som teknikchef er selskabet gearet til understøtte lokalradiobranchen i Danmark i den nye skærpede konkurrence", slutter Peter A. Petersen.

Palle Bo træder ud af bestyrelsen for Radio ABC, men bevarer dog nogle af sine anparter i Radio ABC ApS.





Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -