Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Berlingskes Pop FM skal være alternativ til P4 - "bare uden al den snak"
Tirsdag 11. maj 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når Berlingske Media nu søger sendetilladelsen til den 6. FM-kanal, så er det fordi "det giver rigtig god mening i forhold til at udnytte hele den indholdsproduktion, som vi i forvejen har i Berlingske Medias regi. Vi har op mod 800 journalister, der producerer indhold til forskellige medier og forskellige platforme, og det giver rigtig god mening at udnytte det på mange forskellige måder." Det siger koncernchef i Berlingske Media, Lisbeth Knudsen.
Berlingske Tidende har spurgt Lisbeth Knudsen, om hun ikke synes, at der er pop-kanaler nok.

"Det, vi prøver at lave her, er faktisk en musikkanal, der er rettet imod den voksne målgruppe. Det bliver en radiokanal, der tilbyder et alternativ til DRs P4, der har masser af snak og lokale og regionale nyheder, og hvor vi tror, at der er rigtigt mange, der gerne vil have den musiktype, som P4 leverer - men uden al den snak. Det er det, vi gerne vil tilbyde."

På spørgsmålet om "vi i Berlingske Media skal ud og ansætte flere journalister, eller om det er de eksisterende medarbejdere, der også skal lave radio" svarer Lisbeth Knudsen ikke særligt præcist:

"Om det bliver i forbindelse med, at vi laver en intern omorganisering, eller om vi går ud og udvider staben, vil jeg ikke tage stilling til lige nu. Når vi i juni får at vide, om vi får kanalen, tager vi præcist stilling til, hvordan vi organiserer arbejdet," slutter Lisbeth Knudsen fra Berlingske Media til Berlingske Tidende.

Berlingske søger sendetilladelsen sammen med SBS i et fælles selskab, der hedder FM 6 A/S. Berlingske Media (der har 60 pct. af aktierne i FM 6 A/S) ejes af det britiske selskab Mecom, og SBS Broadcasting Group (der har 40 pct. af aktierne i FM 6 A/S) ejes af tyske ProSieben.

SBS driver i forvejen NOVAfm, der udsendes på FM5, og måtte derfor ikke selv søge koncessionen til FM6. Men når det sker som minoritetsejer i et nyt selskab, så er det i orden.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -