Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Peter Zinckernagel ny chef for DR Kultur
Torsdag 19. februar 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den nye chef for DR Kultur bliver 47-årige Peter Zinckernagel, der skifter fra sin nuværende stilling som chef for DR Undervisning.
Med udnævnelsen til chef for DR Kultur vender Peter Zinckernagel tilbage til rødderne. Han er oprindelig uddannet cand. mag. i engelsk og historie med en Master of Arts i litteratur fra University of East Anglia i England. Siden har han dog primært beskæftiget sig med ledelse gennem næsten tyve år i det private erhvervsliv.

Peter Zinckernagel har de seneste 2½ år været chef for DR Undervisning og har her været med til at give undervisningsstoffet nyt liv. DR Undervisning står blandt andet bag det store historiske website bag Krøniken, og DR Undervisning har med succes gennemført store public service-kampagner som 'Lær for Livet' og 'Klikstart.

Programdirektør Lars Vesterløkke er meget tilfreds med at kunne byde Peter Zinckernagel velkommen som chef for DR Kultur.

"Peter Zinckernagel har dokumenteret, at han har de rette lederegenskaber til at stå i spidsen for en stor enhed i DR. Samtidig har han med sin baggrund inden for historie, sprog og litteratur den nødvendige indsigt, som kræves for at føre DR Kultur gennem de kommende års store udfordringer, hvor DRs erklærede mål, at være førende på kulturområdet", siger Lars Vesterløkke.

Den kommende chef for DR Kultur lægger vægt på at DR har en særlig forpligtelse til at gøre kunst, kultur og historie tilgængeligt for interesserede danskere.

"Verdenskulturen er rykket tættere på, og det gør kunsten, historien, værdierne og fortællingerne centrale i tiden. Det er den virkelighed, vi skal lave fagligt stærke og spændende programmer om i DR Kultur. Det er en opgave, som jeg glæder mig til at deltage i", siger Peter Zinckernagel.

Han tiltræder stillingen som chef for DR Kultur den 1. marts 2004



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -