Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Camilla Miehe-Renard stopper som morgenvært på TV 2 Radio
Torsdag 29. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter en skuffende start for TV 2 Radios morgenflade er Camilla Miehe-Renard færdig som morgenvært, skriver B.T. i dag. Hun beskrives som det "første offer" i - hvad der kaldes - den store danske radiokrig. Iflg. avisen har radioens ledelse vurderet, at de måtte handle efter at interne TV 2-undersøgelser har vist at lytterne har svigtet morgenprogrammet. Selv sagde Camilla Miehe-Renard i dagens udgave af programmet, at hun selv har valgt at stoppe - fordi hendes makker Mathias Buch skulle på barsel.
På onsdag sendes den sidste udgave af 'Morgensamling' med Camilla Miehe-Renard og Mathias Buch som værter. B.T. erfarer, at interne undersøgelser hos TV 2 viser, at lytterne ikke bare svigter 'Morgensamling' i konkurrencen med bl.a. P3, P4 og Radio 100FM - men at de der faktisk lytter til 'Morgensamling' heller ikke er tilfredse med det de hører.

Derfor har direktør Jens Rohde og programchef Eik Frederiksen iflg. avisen valgt at handle.

Som erstatning for Camilla Miehe-Renard og Mathias Buch bliver det Lisbeth Østergaard og komikeren Timm Vladimir, der fra tirsdag efter påske bliver morgenværter på TV 2 Radio.

Camilla Miehe-Renard kommenterede i dagens udgave af 'Morgensamling' omtalen i B.T., som hun tydeligvis var grundigt utilfreds med - og betegnede som "hverken særlig sandfærdig eller særlig pæn". Hun understregede, at hun SELV havde valgt at stoppe som morgenvært, da hun ikke havde lyst til at fortsætte uden hendes faste medvært - Mathias Buch - der nu skulle på barselsorlov. Hun havde derfor i stedet valgt at lave de weekend-programmer, som hun oprindeligt var blevet ansat til at lave på TV 2 Radio.

Det Camilla Miehe-Renard fremover skal lave i weekendfladen bliver et musikalsk portrætprogram og et lørdagsprogram for børnefamilierne.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -