Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Nisser hinanden' via Guld-stationerne
Onsdag 3. december 2003
Af Karsten Jensen
 
En anderledes jule-gimmick spreder for tiden kendskabet til Guld FM. ANR Guld FM i Nordjylland og Guld FM-stationerne hos De Bergske Blade i Holstebro, Ringkøbing og Nordvestjylland er sammen om en moderne version af den klassiske spøg med drillenisser, og tilmeldingerne vælter ind. 600 mennesker har allerede deltaget i Guld FMs juleevent i de første dage den har kørt.
På radioernes hjemmesider kan man ’nisse en ven’ ved at udfylde en formular som offeret får tilsendt, som får det til at se ud, som om vedkommende er hovedperson i en ægte nyhedshistorie fra RadioNyhederne. Offeret kan således blive efterlyst af Statens Bilinspektion på grund af hans eller hendes uansvarlige bil, blive hængt ud af Antipirat-gruppen for enorme mængder ulovlig download eller få besked om, at der nu sendes regning ud for alle de gange, han eller hun er blevet væk fra tandlægen.

”Det er en sjov måde at få folk til at besøge vores website på, og det har allerede i de første decemberdage genereret en enorm trafik, fortæller programchef for Guld FM”, Mette Dam til radionyt.com og fortsætter.

”Og så er det et fantastisk godt supplement til vores generelle markedsføring, fordi det involverer den enkelte lytter, der ved at ’nisse en ven’, er med til at sprede kendskabet til Guld FM som ringe i vandet, samtidig får deltagerne et julesmil ud af det, og kommer i kontakt med deres venner i en travl og stresset julemåned”, siger hun med et smil.

Julespøgen blev udviklet til ANR Hjørring sidste år af Allan Reichstein, der i dag er eftermiddagsvært på Guld FM. I Nordjylland er hovedpræmien i konkurrencen en rejse til kr. 10.000, mens lytterne på Guld FM-stationerne i Vest- og Nordvestjylland ’nisser hinanden’ med udsigt til et SuperBest-gavekort på kr. 10.000.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -