Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


To nye radioer på vej i Ringkøbing
Torsdag 8. august 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
To foreninger har søgt ny sendetilladelse i Ringkøbing kommune på en ledig frekvens: Vestjylland Guld FM K/S (Aalborg TVR), der vil drive en station kaldet ”Guld FM” – og Foreningen for Ny Radio i Ringkøbing (Vestjysk Medie Engros), der vil drive en station kaldet ”Radio Max”. Ringkøbing kommune vil dog først udarbejde en lokal mediepolitik inden de to nye aktører måske får en sendetilladelse, og det vil tage nogle måneder.
Lokalradionævnet i Ringkøbing behandlede i går to ansøgninger fra to nye radioer, der ønsker at benytte den ledige frekvens – 107.9 MHz – i Ringkøbing. I forvejen har Ringkøbing en lokalradio, Ringkøbing Lokalradio, der – via tre sendetilladelser – sender lokalradio til området dagen lang på 89.4 og 105.9 MHz.

Nævnet ville ikke tage stilling til de to ansøgninger før kommunen har vedtaget en lokal mediepolitik. En forslag til en sådan blev gennemgået på mødet og forslaget vil nu blive sendt ud til høring i kommunen – med en høringsfrist til den 4. september. Derefter vil nævnet indbyde den eksisterende lokalradio i kommune til et møde, hvor også de to nye ansøgere indbydes. Dette møde finder sted den 11. september.

Forslaget til ny mediepolitik skal derefter behandles i kommunens Børne og Kulturudvalg, inden byrådet tager endelig stilling – og det sker tidligst den 9. oktober. Derefter skal der så indkaldes til et møde i lokalradionævnet, hvor nævnet uddeler programsendetilladelser.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -