Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TelefonJokes tilbage – nu på 16 stationer
Mandag 1. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I efteråret 2001 sendte 11 forskellige lokale radiostationer ”TelefonJokes” med Palle Bo (billedet) – produceret af Serious Radio Business. Det blev en stor lyttersucces og fra og med i dag mandag den 1. april er der igen TelefonJokes i den danske lokale æter. Samtlige 11 stationer fra efteråret er med igen og derudover er fem nye stationer med, så programmet er dermed meget tæt på at være landsdækkende. De nye stationer er Radio Charlie i Sydvestjylland, Radio 3 på Fyn, Radio Hirtshals, Radio Næstved og NVR i Thy.
Programindslaget fungerer på den måde, at Palle Bo modtager idéer og telefonnumre via de enkelte stationers egne hjemmesider, og selvom det er de samme TelefonJokes, der kører over hele landet virker de meget lokale.

På Radio Upstairs i Roskilde betragtes Palle Bo af lytterne som en del af morgenholdet. Gæster på stationen spørger f.eks. tit om, hvor Palle Bo sidder. Salg- og marketingchef Mini Jensen på Radio Upstairs fortæller, at hun på et tidspunkt oplevede en lytter, som dybt forundret spurgte om de ”havde lånt Palle Bo ud”, fordi hun havde været i Jylland og hørt en TelefonJoke med ham på en radiostation dér.

Jørn Bjerregaard, morgenvært på Radio ABC i Randers, siger, at TelefonJokes fungerer glimrende i forhold til både profil og stil. ”Jeg tror, alle har opfattet Palle Bo som en del af showet. Folk har fra tid til anden spurgt til ham. Både når de har ringet til stationen, men også når vi har været ude til events”.

Programchef fra Skala FM i Kolding, Brian Ebbesen tilslutter sig og fortæller, at der bliver spurgt efter Palle Bo ved messer og koncerter: ”Han er blevet en vært på linie med andre af vores profiler”.

De 16 stationer, der fra mandag morgen kører TelefonJokes, der er et af de få syndikerede programindslg i dansk kommerciel radio, er Radio ABC, Radio Charlie, Radio Diablo, NVR, Radio 3, Skala FM og Skala Pop, Radio Skive, Radio Sydhavsøerne, Radio Hirtshals, Radio Horsens, Radio Mojn, Radio Næstved, Radio Silkeborg, Radio SLR og Radio Upstairs.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -