Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ingen kvaler - The Voice betaler
Mandag 12. januar 2004
Af Karsten Jensen
 
Efter jul og nytår er der kun regningerne tilbage, og her gi'r The Voice en hjælpende hånd ved at betale lytternes regninger! Lytterne opfordres til at indsende regninger til stationen, og hver dag trækkes en vinder som kan rive girokortene i stykker. Inde i Magstræde lyder det kækt her i januar ”Ingen kvaler - The Voice betaler”.
Det er The Voices nye eftermiddagsshow ’Dennis & Dennis DogmeRadio’, som slipper slanterne. Tidligere Pop FM morgenvært og programchef Dennis Johannesson er tilbage som vært på The Voice og danner makkerpar med Dennis Ravn, der er tidligere morgenvært på The Voice Fyn. Dennis og Dennis får desuden følgeskab af et nyt navn i radiobranchen, 28-årige Mille Bruun Matthiassen, og sammen vil de 3 underholde lytterne alle hverdage kl. 16-19.

"Vi forventer os meget af det nye eftermiddagsshow med to meget erfarne radiofolk. Ikke mindst glæder vi os til at se vores nye ’sidekick’ Mille i aktion. Som programmets titel antyder forventer vi et meget uforudsigeligt, overraskende og til tider måske ligefrem chokerende eftermiddagsshow, hvor alt kan ske", siger The Voice's programchef Allan Würtz til radionyt.com.

’Dennis & Dennis DogmeRadio’ havde premiere i dag kl. 16 og starter med at betale lytternes regninger hver eftermiddag i januar. Det er anden gang på kun tre måneder, at The Voice lancerer en stor cash-konkurrence. Sidst var i november.

Konkurrencen om regningerne i ’Dennis & Dennis DogmeRadio’ blev teaset i en outdoor kampagne i hele landet i slutningen af december, og bakkes op on air af promospots speaket af blandt andre Westlife, Stacie Orrico og Daniel Bedingfield.

Den nye ’sidekick’ Mille Bruun Matthiassen er 28 år. Hun er uddannet skuespiller og har bl.a. spillet rollen som Beate Illing i tv-serien ’Hvide Løgne’ på TV3 og hun har også en rolle i DR 2s tv-serie ’Monberg & Tuxen’.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -