Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny programchef på Radio 100
Tirsdag 5. april 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Louise Ringtved Futtrup overtager jobbet som programchef på Radio 100 efter Nik Goodman. Nik Goodman fortsætter som konsulent for Radio 100. Louise Ringtved Futtrup har været en del af Radio 100 i mere end 7 år, og har lavet en stor del af arbejdet med lanceringen af 'Det nye Radio 100' med nyt navn, lyd og værtsbesætning.
”Efter godt 2 år i spidsen for programafdelingen på Radio 100, er jeg glad for at give stafetten videre til Louise. Hun har en god forståelse for radioverdenen, hvordan den er i forsat udvikling, samt de mange muligheder og udfordringer, der findes indenfor en branche, der konstant bevæger sig fremad” fortæller afgående programchef på Radio 100, Nik Goodman.

”Jeg er sikker på, at med Louise ved roret, vil Radio 100 forsætte med at udvikle sig, og blive et endnu stærkere brand. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med hende, i min rolle som konsulent," slutter Nik Goodman.

Louise Ringtved Futtrup har været på Radio 100 i over 7 år, og adm. direktør for Radio 100, Jim Receveur, er glad for, at Louise Ringtved Futtrup har takket ja til opgaven:

"Udover at hun er den helt rette til jobbet, er hun kvinde og afspejler en stor del af vores primære målgruppe. Louise kan tilføre nye vinkler og værdier til fremtiden på Radio 100," siger Receveur.

Louise Ringtved Futtrup tiltræder officielt den 1. maj og siger selv:

"Jeg ser bl.a. frem til at arbejde med den fortsatte udvikling af nye radiotalenter, ligesom jeg ser frem til at styrke vores stærke brand yderligere. Vi vil endnu tættere på vores lyttere, og give mere af os selv. Herudover skal vi kunne overraske og indimellem springe rammerne for, hvad lytterne og vores kunder forventer af en kommerciel radio".



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -