Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny jinglepakke til Radio Alfa fra Top Format
Mandag 10. maj 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Ved starten af næste måned tager Radio Alfa en helt ny jinglepakke i brug. Pakken er produceret hos Top Format i Nederlandene.
Radio Alfas søsterstation Radio ABC fik sine første jingler produceret hos Top Format. De seneste jinglepakker til Radio ABC er blevet leveret af Music & Images, der er europæisk repræsentant for Reel World.

Skiftet tilbage til Top Format som leverandør begrunder direktør Ole Søndergaard fra Radio ABC Gruppen med Music & Images leverance af jingler til Talpa-stationen Radio100FM, der for en stor dels vedkommende består af/lyder som jingler fra en Windy 100 pakke, som Radio ABC tidligere har købt til Radio ABC – Solo FM.

”Vi har en kontrakt, hvoraf det fremgår ét sted, at vi har 100 pct. eneret i Danmark altid og et andet sted fremgår, at vi har 100 pct. eneret i Danmark i kun 1 år. Desværre skal fortolkninger af kontrakten foregå i en retssal i USA, hvilket er lidt omsomst. Men under alle omstændigheder siger almindelig anstændighed, at Music & Images bør kontakte os, inden de så meget som tager ét cut fra vores pakke og inkluderer i en anden.”

Ole Søndergaard fortsætter: ”Jeg kan heller ikke forestille mig, at Talpa er specielt tilfredse med situationen – de har købt eneret til noget, som vi allerede havde retten til – hvis jeg var dem, ville jeg forsøge at få mine penge retur”.

Radio ABC vil ikke udelukke at bruge Music & Images i fremtiden, men ”hvis vi skal til Holland, vil vi nok først kigge på pakker fra Top Format og SOB Audio Imaging (Hans Everling), inden vi kigger hos M&I” slutter Ole Søndergaard.

Radio Alfas programchef Poul Foged er glad for, at det denne gang blev Top Format, der skulle producere Alfas nye jingler: ”Top Format har en lang historie med jingleproduktion. De er de bedste i Europa til den form for jingler, vi ønskede: Den gode sangjingle med flotte harmonier”.

Der er således et kor på 5 sangere på Alfas nye pakke, der blev produceret i studierne i Amsterdam under vejledning af Image Producer Kim Nielsen og Poul Foged.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -