Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Nordfyn truer med at lukke
Onsdag 18. juli 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hvis Radio 49 alligevel får lov til at sende på Radio Nordfyns frekvens 94.2 MHz under navnet ”Station Nord”, bliver det ikke sammen med Radio Nordfyn, der i øjeblikket sender alene her. I går besluttede en enig bestyrelse for Radio Nordfyn nemlig at lukke lokalradioen, hvis Torben Dhalvad og Station Nord får medhold i den klage, som netop er sendt til lokalradionævnet.
Dhalvad har klaget, fordi Station Nord ikke i første omgang fik lov at bruge den sendetid, som Radio Nordfyn ikke bruger på 94.2 MHz, skriver Fyens Stiftstidende.

”Men uanset, hvordan sagen ender, så kommer vi aldrig til at sende på samme frekvens som Station Nord, for det er umuligt at forene vores radio, der ikke har reklamer, med en reklamefinansieret radio”, siger formanden for Radio Nordfyn, Michael Thrane.

”Vi laver radio for og om en masse foreninger. Og ved at lave gratis omtale af deres arrangementer, vil vi tage brødet ud af munden på en radiokanal, der netop skal leve af reklamer. Det vil føre til klager, som alligevel vil lukke os. Derfor kan vi lige så godt selv tage den beslutning, og det er det, som vi har gjort nu”, siger Michael Thrane til avisen.

Samtidig vil Radio Nordfyn gerne have 94.2 for sig selv, fordi det ellers vil være umuligt for radioen at sende radio på hverdage, og det er netop hvad man har planer om fra efteråret. Blandt andet skal lederen af radioen, John Aagaard, producere en række programmer, hvor han besøger beboerne på flere nordfynske plejehjem og spiller den musik, som de ældre har lyttet til i deres ungdom.

”Vi har lavet forarbejdet og gjort frekvens 94.2 kendt, og så er det meget frustrerende, hvis det skal ende med at vi må lukke radioen, fordi andre vil ind og benytte frekvensen”, siger Michael Thrane.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -