Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P6 Beat er kommet fint fra start
Tirsdag 19. april 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DRs nye, digitale radiokanal P6 Beat er kommet fint fra start ved at tage musikken seriøst. Nu skal værterne bare følge trop. Sådan lyder det i Politiken i dag i en anmeldelse af den nye radiokanal.
Mandag sidste uge gik DRs nye radiokanal - P6 Beat - i luften med en blanding af værtsstyrede programmer og non-stop musik. Og med et musikmix fra obskure knaldperler til store klassikere.

"Ikke dårligt," skriver Politiken i dag.

På programsiden er koloritten også til at få øje på, skriver avisen og peger straks på Jan Sneums rolige røst, der beskrives som en autoritær formidler i den hyggelige rodebutik ' Sneums garage', hvor der er plads til japansk garagerock såvel som lyden af en estisk bonde, der spiller bukkehorn.

Ralf Christensen og Kristian Leths fremhæves også for deres smittende entusiasme og kommunikationsiver i programmet 'Album'. Men hvorfor er det nu lukkede P2-program 'Kosmo' - hvor Ralf Christensen var styrmand - ikke kommet med over på P6 Beat?

Anders Bøtter roses for tempofyldt og troværdig levering af heavyrock til folket. Han beskrives som "et naturtalent i et radiostudie og sprudler af viden og indsigt, så det er en ren lyst at lytte til - selv uden nogen forkærlighed for tons og tråd."

P6 Beats Facebook-side fremhæves også. Her er der iflg. anmeldelsen bestemt også noget at komme efter. Siden bærer tydeligt præg af, at interaktion med lytterne betyder meget.

Meget tyder på, at kongeriget har savnet en radiokanal, der som udgangspunkt ikke er bange for at tage musikken seriøst, skriver Politiken og konkluderer: "P6 Beat er nærmere P1 - bare for musikelskere."

Lidt kritik er der dog også. Det virker underligt, at der i flere af programmerne afspilles en række numre i streg - uden nogen særskilt introduktion - når parolen lyder, at "P6 Beat er for de nysgerrige, der gerne vil overraskes, og de, der gerne vil have mere at vide bagom musikken".


Foto: En af de markante værter på P6 er Carsten Holm. Han er i æteren mandag-torsdag kl. 15-18 på P6 med programmet 'Offbeat'. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -