Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny morgenradio på Radio Horsens
Tirsdag 14. august 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter at have lavet morgenradio siden 1999 har Mads Sommer nu sendt sin sidste morgenradio. I stedet var der i går mandag premiere på 'Go' Mor'n Holdet' med Jonathan Hougaard og Allan Larsen.
Jonathan Hougaard er ankermanden på 'Go' Mor'n Holdet' og startede på Radio Horsens 1. december 2006 som eftermiddagsvært/formiddagsvært og Image producer. Han er 30 år og har tidligere været på Radio Holsted, Skala FM og VLR - samt i nogle år været tilknyttet Radio Horsens som freelance-medarbejder.

Allan Larsen er radioens sportsansvarlige og var indtil 1. januar formiddagsvært. Herefter blev han sidekick til Mads Sommer på 'Sommer om morgenen'. Allan Larsen er 36 år og har tidligere været på Radio Silkeborg og Radio Fredericia.

"Både Allan og Jonathan har gode ideer til, hvad en morgenradio kunne indeholde, og de har begge vist, at de er gode til at tale med lytterne, derfor syntes jeg valget var oplagt og de har taget opgaven til sig 100 procent", siger Mads Sommer, der udover at være ex-morgenvært også er programchef og teknikchef på Radio Horsens.

Og det er netop derfor han har valgt at stoppe. "Jeg har været nødsaget til at indse, at en arbejdsdag fra 05.30 til 18.00 ikke er holdbart for min helbred og privatliv", siger Mads Sommer.

Han synes, at det er underligt at skulle slippe morgenradioen efter så mange år, "men nogle gange er man nødt til at sige stop".

Resten af sendefladen på hverdage på Radio Horsens ser nu således ud:

10-13 Formiddagsradio (med Allan Henriksen)
13-14 Non-stop
14-18 Kims Kårner (med Kim Hansen)
18-00 Non-stop

Kim Hansen har tidligere været på Radio Silkeborg, The Voice og Radio ABC.

Mads Sommer oplyser i øvrigt, at Radio Horsens er i gang med en midlertidig flytning. Studier og redaktion flyttes til en stor lejlighed med vue over byens strøg, idet radioens nuværende lokaler skal have en gennemgribende renovering med nye vinduer, lofter, belysning osv. - samtidig skal der installeres nyt ventilation/aircondition. Det forventes, at man vil være tilbage i de "nye" gamle lokaler omkring 1. oktober.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -