Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Nord med nyheder i morgenfladen
Torsdag 15. april 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter godt et år i luften har Radio Nord FM i Hørsholm nu fra på mandag valgt at tilbyde lytterne nyheder, finans, trafikmeldinger og en vejrudsigt hver dag i morgenfladen mellem klokken 06.00 og 09.00. Det bliver Marcel Juul Østergreen, der skal føre lytterne trygt igennem morgenfladen på Radio Nord FM.
Radio Nord FMs administrerende direktør, Philip Lundsgaard, er meget stolt af, at Radio Nord nu begynder med nyheder i morgenfladen.

"Vi ser meget på, hvad vores lyttere forventer af deres radiostation. Udover god musik kommer nyheder ind på en klar andenplads, og det har vi naturligvis valgt at tage seriøst. Foruden nyheder med sport, finans og vejr har vi valgt at krydre morgenfladen med trafikmeldinger, fordi en stor del af vores lyttere pendler til arbejdet. Vi tror, at det er en serviceoplysning, som lytterne vil have stor gavn af," siger Philip Lundsgaard

Radio Nord FMs nye stemme, der skal føre lytterne igennem nyhederne i morgenfladen, bliver den erfarne radiovært Marcel Juul Østergreen, der tidligere har arbejdet på P3, Sky Radio og Radio 2.

Foruden nyheder, trafik og vejr har Radio Nord FM her i foråret fået mere humoristisk kant. Hver morgen og eftermiddag kan lytterne nemlig opleve Max P. Schrøder når han ringer og generer uskyldige danskere på det groveste.

Derudover sender Dan Rachlin fortsat hver søndag talkshowet 'Helt Ærligt' med et kendt dansk ansigt - den 18. april med Flemming Østergaard.

Der findes tre radiostationer i Danmark, der hedder 'Radio Nord'. De sender fra hhv. Pandrup i Nordjylland og fra Fredensborg og Hørsholm i Nordsjælland, men de tre stationer har ikke noget med hinanden at gøre.

Foto: Marcel Juul Østergreen



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -