Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lisbeth Østergaard i nyt P3 program
Fredag 20. december 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hun startede på Radio Silkeborg som 16 årig - så blev det til lidt free lance arbejde på Radio Colombo i Århus, derefter Voice Århus og Voice København - og siden 1. november 2002 på P3. Nu får Lisbeth Østergaard så fra 2. januar et nyt fast program på P3. Det er som skræddersyet til at komme hjem fra arbejde, hænge jakken og 'chill-oute' med god musik og et nøje udvalg af dagens P3-højdepunkter.
Det er almindeligt kendt at P3 betragtes som en københavnerkanal - men det gør man nu noget ved. Man har nemlig importeret jyske Lisbeth Østergaard til P3s studier på Frederiksberg. Hun har - iflg. en pressemeddelelse fra DR - "en ny, blød og behagelig jysk røst".

Helt ny er den jyske røst dog ikke - den kendes nemlig allerede af mange P3-lyttere fra juleprogrammet 'Flæsk på P3', hvor Lisbeth Østergaard har debuteret på P3 som aftenvært.

Det nye faste aftenprogram "P3 med Lisbeth Østergaard" kommer til at bestå af god musik og så Lisbeths udvalg af dagens højdepunkter fra P3.

I Strax, Katapult, 16-18 programmet osv. er der typisk mange spontane indfald i form af jokes, lytterinteraktion, eller overraskelser, som egentlig fortjener at blive samlet og serveret for de lyttere, som ikke har mulighed for at høre radio i løbet af dagen.

Som Lisbeth siger: 'Jeg savnede selv den slags programmer da jeg gik i skole. For alt det sjove blev altid sendt når man ikke kunne høre radio. Nu får man til gengæld mulighed for at høre det - f.eks. hvis man kommer hjem fra arbejde eller skole, og har lyst til at blive underholdt på en hyggelig måde - så er programmet helt perfekt'.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -