Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


USA: Wake Up With Whoopie
Torsdag 1. juni 2006
Af Knud Hyllested
 
Den flere gange prisbelønnede amerikanske skuespiller Whoopie Goldberg (50), der regnes blandt verdens 100 bedste komikere, går nu ind i radiobranchen. Hun starter som morgenvært hos Clear Channel d. 31. juli med Z100’s drive time vært Paul Cubby Bryant som medproducer og side kick.
Whoopi Goldberg, der har været med i 149 film og har vundet stor anerkendelse for sit komiske talent med en række priser, bl.a. Oscar, Emmy, Tony, Grammy og Golden Globe på kaminhylden, går nu ind i radiobranchen. Hun har skrevet kontrakt med radiogiganten Clear Channel om at starte som morgenvært på koncernens flagskib WKTU i New York.

Som medvært får hun en absolut kapacitet på New Yorks radioscene, nemlig Paul Cubby Bryant, der i en række år har været eftermiddagsvært på New York førende CHR station, Z100, hvor han har mere end fordoblet lyttertallene og specielt har hentet mange kvindelige lyttere, der bliver det nye morgenshows hovedmålgruppe.

Whoopi Goldberg siger, at det er en gammel drøm, der nu går i opfyldelse. ”Der er ikke mange kvinder med eget show, men jeg tror, at vi har noget at tilføre morgenen. Jeg bliver ikke en chok jock, men en anden stemme. Det bliver hårdt at skulle op mod alle de store drenge, der regerer æteren om morgenen, så vort mål er noget andet og anderledes. Jeg har i hvert fald ikke hørt nogen som mig om morgen”.

John Hogan, der er adm. dir. for Clear Channel siger, at Whoopi Goldberg netop er den person, som man har brug for i en AC morgenradio, der i årevis har været en bastion for mænd, og mener, at det har været medvirkende til, at mange kvindelige lyttere i de sidste 15 år har fravalgt radio til fordel for morgen tv. ”Whoopi er en af de få, der kan appellere på tværs af demografiske grænser og som fremstår naturlig i en radio. Hun er en dygtig skuespiller, producer og skribent og et stort menneske. Whoopi kan få folk til at le, men også tænke og stille spørgsmål på samme tidspunkt. Hun er nøjagtig det AC radio har brug for om morgenen. Vore demoer med Whoopi og Cubby viser en kemi mellem dem på et helt specielt niveau. Hendes ægthed, optimisme, humor og energi passer fint med hans altid vittige og skælmske bemærkninger og uforlignelige energi, ” siger John Hogan.

”Wake Up With Whoopi”, der vil blive sendt live i New York kl. 05.00-09.00, vil blive syndikeret til flere andre af Clear Channels AC stationer landet over og udbudt gennem Premiere Radio Networks.





Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -