Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jens Rohdes job i tynd tråd
Mandag 12. november 2007
Af Karsten Jensen
 
Forleden fik TV 2 Radios direktør, Jens Rohde, endnu engang at vide, at han skal holde sig uden for dansk politik. Nu skriver Dagbladet Børsen, at Jens Rohdes stilling som direktør på TV 2 hænger i en tynd tråd. Jens Rohde er nærmest sat under administration, og hans skæbne afgøres onsdag oplyser Journalisten.
Al kommunikation mellem radiodirektøren og offentlige myndigheder skal fremover ske gennem TV 2’s direktion, hvor kommunikationen skal godkendes. Det sker på baggrund af det avisen kalder en række grove henvendelser.

Ifølge Børsens oplysninger har Jens Rohde, blandt andet i ophidsede vendinger, truet Radio- og Tv-nævnets formand, Christian Scherfig, med at bringe nævnets arbejde op over for tidligere politiske kolleger i regeringen.

"Jeg ved ikke noget om deciderede trusler, men det er korrekt, at vi var utilfredse med den måde, Jens Rohde kommunikerede med offentlige myndigheder på. Hans sprogbrug var ganske enkelt for groft," siger konstitueret direktør for TV 2 Danmark, Anders Kronborg, der overfor avisen bekræfter, at Rohdes kommunikation til de offentlige instanser skal godkendes af direktionen.

I forvejen er Jens Rohde suspenderet til valget er overstået, og onsdag ventes Jens Rohde at få svar på, om han skal fortsætte i direktørstolen for dén medievirksomhed som ikke har levet op til hans egne eller koncernens målsætninger.

”Han (Rohde. /red.) er nu belastet af tre sager,” siger Kronborg til Journalisten og understreger at selvom det er hans beslutning alene rådfører han sig med TV 2’s nyudnævnte, men endnu ikke tiltrådte adm. direktør, Merete Eldrup.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -