Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sommer program på både radio og tv
Torsdag 20. juni 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Camilla Ottesen, Jesper Dein og Lars Bom udgør sammen værtsholdet på DRs sommersatsning, der skal sendes både på radio og i tv. Under overskriften "Tourne Sol" drager holdet rundt i landet i juli måned og sender alle hverdage tre timers direkte radio om formiddagen på P3 og én times tv kl. 20-21 på DR 1 om aftenen.
Og hvad er så meningen med programmet? Tourne Sol siger pænt farvel til traditionel sommerunderholdning og byder på spontanitet, uforudsigelighed og live sommerstemning indenfor. Udgangspunktet er stederne og ferieformerne, hedder det fra DR. Derfra kan alt ske... Både radio- og tv-udsendelserne sendes direkte uden på forhånd fastlagte rammer. Alligevel vil der hver dag og uge være elementer, som lytterne og seerne efter kort tid kan nikke genkendende til.

DR har samlet tre store personligheder til at være Tourne Sols ansigter og stemmer. Camilla Ottesen, Lars Bom og Jesper Dein.

Camilla Ottesen glæder sig til at arbejde på en helt anden måde, end hun er vant til. "Jeg er jo ikke vant til at lave fjernsyn for voksne. Så det bliver nogle helt andre interview-situationer", siger Camilla Ottesen.

"Vi skal lære af hinanden, og jeg ser store udfordringer i samarbejdet med Lars Bom, som er skuespiller, og Jesper Dein, som er god til at lave radio", siger Camilla Ottesen.

Jesper Dein er i sit arbejde vant til at se verden fra et radio-studie, når han sender Go’ Morgen P3. "Derfor bliver det spændende at lave radio og tv ude fra virkeligheden", siger Jesper Dein. Han er uddannet journalist og har lavet radio for Børneradio, Station 3, Hovedkvarteret og Go’ Morgen P3.

Lars Bom sveder: "Vi knokler løs med programmet, og jeg håber og tror på, at vi får skabt en rigtig god blanding af dybe samtaler og vanvittige indfald", siger Lars Bom.

"Jeg glæder mig til at lave en masse events og bruge radioen og fjernsynet til en dialog med de folk, vi kommer til at dele lejrplads med. Vi vil jo ikke forstyrre dem, men forhåbentlig berige dem med overraskende oplevelser". Siger Lars Bom. Han er uddannet skuespiller og har været med i 44 teaterforestillinger og har arbejdet med 43 instruktører. Udover teaterforestillingerne har Lars Bom været med i adskillige film og TV-serier – senest Rejseholdet på DR.

Her er planen for de fire ugers Tourne Sol på DR, der involverer 35 mand:

1. - 5. juli: Carlsberg Camping på Tåsinge i det sydfynske øhav

8. - 13. juli: Skallerup Klit Feriecenter mellem Løkken og Hirtshals i Nordjylland.

15. - 20. juli: "De små fisk" ved Silkeborg

22. - 27. juli: Rørvig Havn ved Nykøbing Sjælland


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -