Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio-program taler ned til lytterne
Mandag 21. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Med adm. direktør Jens Rohde som handlingslammet tilskuer har Casper Christensen fået ansat alle sine venner, skriver Ekstra Bladet søndag, og nævner Ricco Wichmann, Lars Hjorthøj, Tina Bilsbo, Anette Toftgaard og Jan Gintberg som hørende til inderkredsen hos Casper. Samtidigt får Casper Christensens måde at lave radio på drøje hug. "De foragter dybest set dem, der er stationens kernelyttere. Casper taler ned til dem og lytterne føler sig pisset på", erklærer Se og Hørs chefredaktør Henrik Qvortrup.
Casper Christensen har iflg. Ekstra Bladet langsomt men sikkert fået hevet alle sine venner ind på TV 2 Radio. Det afvises dog af Jens Rohde. Han siger til avisen, at det ikke er Casper Christensen, der ansætter folk på TV 2 Radio og peger på, at mange er ansat før Casper kom til.

Jens Rohde siger videre: "Jeg har haft mange interviews med folk fra DR, men de kunne ikke bruges. Vi lever i en branche, hvor talentmassen er begrænset. Og der er 52 fastansatte på TV 2 Radio. Ud af dem kan du [Ekstra Bladets journalist. /red.] nævne fem, der på en eller anden måde er tilknyttet comedybranchen".

Rohde må til gengæld finde sig i, at Casper Christensen dagligt bruger sendefladen til at flæbe over sin status som kendt. Rygklapperne bliver inviteret ind i studiet i en lind strøm, skriver Ekstra Bladet videre.

Henrik Qvortrup mener, at det går ud over lytterne.

"Det er jo én stor fætter-kusine fest. Hvis jeg var Jens Rohde, ville jeg overveje at gøre noget ved det", siger Qvortrup, der konstaterer at Capser Christensen bruger TV 2 Radio til at ride sin egen kæphest.

Også avisens anmelder, Hans Fl. Kragh, er kritisk. Han siger, at Casper "indtager en kongerolle blandt stand up'ere", og at det gælder om at holde sig gode venner med Casper Christensen. Dem Casper ikke kan lide, hænger han ud i sine programmer, siger Hans Fl. Kragh.

Jens Rohde, TV 2 Radio (der kaldes "en seksstjernet lytterfiasko") og Casper Christensen får også en omgang med riven i Ekstra Bladets leder søndag: Den kan læses her: http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article300487.ece


- - -

Foto: Casper Christensen. (Fotograf: Ricco Wichmann, TV 2 Radio)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -