Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P4 Nordjylland sendte fra lufthavn
Fredag 5. december 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P4 Nordjylland har i denne første december-uge sendt morgenradio direkte fra Aalborg Lufthavn. Dermed har man tyvstartet en stor P4-kampagne, der skal gennemføres i løbet af 2009.

Go'Morgen Nordjylland har været med til at sende Birgit Møller fra Kvissel på hendes første flyvetur. En reporter har fløjet med folketingsmedlem Orla Hav. En anden reporter har åbnet skuespillerne Rasmus Bjerg og Per Pallesens tasker og fået gode historier ud af det. Chartergæster på vej mod sydens sol har vinket farvel.

Programmet har fortalt lufthavnens historie. To kor har underholdt både lytterne og lufthavnens gæster. En passager, der var med på det Dash8-fly, der forulykkede i lufthavnen forrige år, har genset flyet for første gang.

"Det har været en sand fornøjelse at høre sendingen fra lufthavnen. Og vi har fået rigtig mange positive kommentarer fra vores lyttere", siger projektchef for DR Nordjylland, Jesper Bradsted.

DR P4 har på landsplan et mål om at møde 1 million danskere i 2009. Ved at tyvstarte udesendingerne har P4 Nordjylland afprøvet det koncept, som radioen vil gentage mange gange i det nye år.

"Nu har vi set og hørt, hvordan det kan lade sig gøre. Det har været luksusudgaven, vi har kørt med hele ugen. Fuld skrue på teknikken og seks mennesker afsat til at løfte opgaven. Den model kan vi køre med næste gang, eller vi kan gøre det mere simpelt. Det har ugen givet os en god fornemmelse af", siger Jesper Bradsted.

Man kan høre indslag og se fotos fra lufthavnsudsendelserne på dr.dk/nord.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -