">
Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Huxi fortalte Thisted, at hun var fyret
Mandag 22. november 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"I princippet aner jeg ikke, at det snart er slut. Der er ingen chef, der har fortalt mig, at programmet lukker. Det er mærkeligt. Meget mærkeligt." Det siger 64-årige Karen Thisted, der en den ene halvdel af P3s populære eftermiddagsprogram 'Den Løse Kanon', som DR har besluttet at lukke.


Den 17. december er sidste gang 'Den Løse Kanon' sender. Men det er en beslutning, som P3s kanalchef Ole Mølgaard har glemt at orientere programmets kvindelig vært om.

"Havde Huxi ikke fortalt mig, at programmet skulle nedlægges, havde jeg måtte læse om det i pressen. Jeg har ikke fået nogen begrundelse for, hvorfor vi ikke må fortsætte - om det. f. eks. har noget med mig og min facon at gøre. Jeg har faktisk aldrig talt med min chef herude. Har aldrig fået hverken kritik, efterkritik eller noget i al den tid, Kanonen har kørt," forklarer Karen Thisted til Ekstra Bladet.

Huxi Bach supplerer med, at begrundelsen for lukningen af programmet - overfor ham - fra ledelsens side var "sparehensyn".

Karen Thisted fortæller, at lukningen af programmet er noget af det mærkligste, som hun nogensinde har oplevet.

"Havde jeg så bare fået at vide, at Kanonen skulle lukke, fordi P3 synes, jeg er for gammel, besværlig eller noget helt tredje. Det havde været mere reelt," siger hun.

Nok lukker DRs chefer 64-årige Karen Thisteds og 32-årige Huxi Bachs program, men cheferne kan dog hverken lukke munden på - eller skille - det umiddelbart umage makkerpar.

De to regner nemlig med, at de i løbet af næste år tager ud i landet sammen med Kanonen.Foto: Karen Thisted og Huxi Bach blev kåret som årets radioværter på Prix Radio ved Radiodays 2010 og modtog 'Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon'. Det skete efter en afstemning på Ekstra Bladets hjemmeside. (Fotograf: Adam Lehn)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -