Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Go' Morgen P3' udvider sendetid
Fredag 29. december 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra nytår udvider 'Go’ Morgen P3' sendetiden med et kvarter. DR har fundet ud af at danskerne står tidligere op - så det gør P3 nu også.
I 2007 får lytterne et ekstra kvarters 'Go’ Morgen P3' at stå op til. Programmet starter fremover kl. 05.45, men sender fortsat til kl. 09.00.

Det skyldes, at danskerne står tidligere op - og tuner ind på P3 netop et kvarters tid før landets mest aflyttede morgenprogram starter,skriver DR i en pressemeddelelse.

Derfor tager 'Go’ Morgen P3' nu konsekvensen, og har de fire værter - Kanonkongen, Pia Røn, Julie Bundgaard og Henrik Povlsen - siddende klar ved mikrofonerne allerede fra klokken kvart i seks.

"Danskerne har taget rigtig godt imod vores ganske særlige blanding af journalistik og underholdning i Go’ Morgen P3, ligesom lyttertallet er stigende på morgenfladen. Vi kan se på lyttemønsteret, at der er rigtig mange der stiller ind allerede i tidsrummet fra kvart i seks - typisk den første voksne, der står op i familien, når alle skal nå at være klar og i skole og på arbejde til klokken 8. Dem vil vi gerne give denne ekstra service, og derfor starter vi nu 'Go’ Morgen P3' lidt tidligere, siger P3-chef Carsten Worsøe.

Også i det nye år skal 'Go’ Morgen P3' fortælle hverdagsrelevante og nære aktualitetshistorier til lyttere i hele landet - i programmets karakteristiske univers, hvor historierne bindes sammen af det hyggelige og humoristiske sammenspil mellem de fire værter, slutter pressemeddelelsen fra DR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -