Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


MixFM skifter navn til Energy/NRJ
Mandag 7. november 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Dansk Radio Reklame A/S, lokalradionetværket MixFM og Radio Energy/NRJ, har besluttet fremover at satse sammen om ét enkelt brand i Danmark. Dette indebærer at alle MixFM stationerne fremover vil blive markedsført som Energy/ NRJ. Konverteringen vil ske inden årsskiftet. MixFM stationen i Haderslev ændres dog ikke og fortsætter med samme navn og format som hidtil.
Medarbejderne på MixFM fortsætter under det nye navn. Dog har det været nødvendigt at reducere medarbejderstaben på programsiden. Dette betyder at Jesper Aalbæk og Signe Vadgaard er opsagt.

"Vi har besluttet at satse på et enkelt brand, da vi mener der er plads i markedet til Energy´s format", forklarer Stefan Honoré, direktør i Dansk Radio Reklame A/S. "Vi tror samtidig på at disse ændringer vil give os en større andel af det nationale reklamesalg. Der vil samtidig være betydelige markedsføringsfordele i at satse på ét enkelt brand. Det lokale præg fortsætter som hidtil".

Den danske udgave af Energy/NRJ startede sine udsendelser i 1998. Stationen blev i 2004 overtaget af Dansk Radio Reklame A/S. Energy er med sine mere end 300 stationer og over 16 mio. ugentlige lyttere, Europas største radionetværk, med radiostationer i primært Frankrig, men også i Sverige, Norge, Tyskland, Østrig, Schweiz og Belgien eksisterer der Energy stationer.

Energy er 'Hit Music ONLY!' og målgruppen er aldersgruppen er 15-35 år. Energy sender i øjeblikket i Københavns området samt Langeskov ved Odense.

Stationerne vil fortsat have lokale reklamer, lokale nyheder samt servicemeddelelser og sit lokale præg.

Når MixFM i Haderslev ikke skifter format og navn til Energy, hænger det sammen med at MixFM Haderslev er den eneste af MixFM stationerne, der kører med overskud.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -