Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sjællands Medier overtager Radio RTN
Fredag 4. april 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio RTN (tidligere Radio Trolden) i Næstved er overgået til Sjællandske Medier (Sjællandske Dagblade) med overtagelse den 1. april 2003. Der har været ført forhandlinger igennem det meste af denne vinter og en endelig aftale er truffet indenfor den sidste uges tid, oplyser radioen. Navnet 'Radio RTN' fortsættes, og radioens leder gennem de seneste 18 år, John Ipsen, fortsætter - men dog kun på nedsat arbejdstid pga. et skrantende helbred.
Radio RTNs sendetilladelse udløb pr. 31. marts og stationsleder John Ipsen (billedet), siger at han personligt ikke vil fortsætte for en ny 5 års periode grundet skrantende helbred, efter 18 år med radiodrift. "Hertil kommer at tiden ikke er med de små radiostationer længere og det hertil bliver sværere og sværere at få økonomien til at hænge sammen på sigt. Den nye medielov gør det endnu sværere for de små stationer og fremtiden byder ikke længere på de små lokale stationer. Derimod tyder alt på, at det vil være de store regionale stationer der vil blive dominerende i tiden fremover", siger radiopioneeren John Ipsen

Han understreger samtidigt, at det ikke er nuværende økonomiske forhold, der gør sig gældende for beslutningen - radioen er gældfri og med penge i banken - men udelukkende fremsynethed - samt helbredsmæssige grunde.

I forbindelse med overtagelsen lukkes radioens bankospil ned, da de ikke kører så godt. Også Støtteforeningen "Radio RTNs Venner" lukkes ned.

Radio RTN beholder sit navn og personale - herunder også de frivillige medarbejdere - og fortsætter med at sende fra radiohuset på Vordingborgvej.

John Ipsen håber på lytternes forståelse og peger på, at det ikke vil betyde noget for lytterne. Dog måske lidt - idet RTN's musikstil fremover vil blive drejet mere tilbage til den gamle 'voksne stil' igen.

Sjællandske Medier ejer - udover de lokale aviser - også tv og radiostationerne i Næstved (tidligere Radio & TV Næstved) samt Slagelse (Radio SLR og TvDanmark Vestsjælland).

Radio RTN har sendetid fra fredag kl. 15 til søndag kl. 24 på de samme frekvenser, som Radio SLR i Næstved (tidligere Radio Næstved) - og Sjællandske Medier ejer dermed al sendetiden på dette frekvensnet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -