Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: Nyt morgenshow på Radio Veronica
Onsdag 23. juni 2010
Af Poul Foged
 
Efter lidt over et år er det slut for Rick van Velthuysen og hans morgenshow 'Mogguh Rick'. Fra og med august vender den kontroversielle Robert Jensen, der har danske aner, tilbage til Radio Veronica som morgenvært i programmet 'JENSEN! In de ochtend' (= JENSEN! om morgenen). Som medvært får Robert Jensen sin gamle ven Jan Paparazzi.
Det var i november sidste år, at Robert Jensen proklamerde, at han nu - efter nogle år som tv-vært - ville vende tilbage til radioen. Herefter har der været mange spekulationer om, hvilken radiostation, der ville ansætte Robert Jensen. De fleste regnede med, at hans nye arbejdsgiver blev Radio 538.

Robert Jensen: "Det er fantastisk at være tilbage i radioen. Mine rødder ligger jo hos Veronica, så det var naturligt, at det var her, jeg startede en ny fase af min liv. Jeg glæder mig også ekstremt meget til at arbejde sammen med Jan Paparazzi igen. Vi har allerede masser af nye, spændende idéer, som vi glæder os til at søsætte".

Veronicas programchef Uunco Cerfontaine, siger: "Mange i nederlandsk radio opfatter Robert Jensen som et løsgående missil, der kan finde på uforudsigelig ting, og derfor ikke vil arbejde sammen med ham. Disse egenskaber finder jeg er stærke, og de er med til, at vi kan slå alle på morgenradio-markedet, så jeg har store forventninger til vort nye morgenshow med Robert Jensen og Jan Paparazzi".

Robert Jensen, med mellemnavnet Kjærbye, er søn af den danske vicekonsul Walter Kjærby, og bror til Frank Dane, der er studievært på Radio 538. Robert Jensen arbejdede senest som programchef på Yorin FM, der oprindelig hed Veronica FM, indtil Veronica organisationen trak sig ud af samarbejdet med HMG, Hollandse Media Group. Det var da også på Radio Veronica i begyndelsen af 90erne, at Robert Jensen fik sit første program, natradioen 'OOh Wat En Nacht'. Senere blev det til middagsradio, inden han i 1997 blev morgenvært. Han skiftede til Noordzee FM i 2003, men vendte efter uoverensstemmelser med Noordzees direktør Erik de Zwart tilbage til Yorin FM i 2004. Her blev han til 2006, hvor Yorin blev solgt til SBS, der ændrede format og navn til Caz!.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -