Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dan Rachlin i nyt talkshow på Pop FM
Mandag 27. maj 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Pop FM bryder med det ellers strømlinede musik-flow format og introducerer et dagligt talkshow på to timer. Og det bliver med Dan Rachlin tilbage i rollen som talk show vært, men denne gang altså ikke på tv men i stedet på radio. Pop FM starter mandag den 3. juni ’Dans Talkshow’ og overskriften for det nye program er, at man 'vil tage pulsen på lytternes livsnerve og give dem mulighed for at give deres mening tilkende'.
Det nye program, der skal sendes mandag-fredag kl. 17-19, vil gøre op med tidligere normer og lanceres som ’Storbyens eneste rigtige talk show uden sikkerhedsnet’.

I "Dans Talkshow" bliver det lytterne, der kommer i fokus. Det bliver deres indlæg, meninger og kommentarer, som skal være programmets omdrejningspunkt. De aktuelle emner diskuteres af lytterne og Dan Rachlin, og kendte gæster lægger deres vej forbi studiet for at give deres mening tilkende.

”Radiomediet har altid fungeret bedst, når lytterne kan blande sig i, hvad der foregår i æteren. De fleste radiostationer er i dag så strømlinede og forudsigelige, at det næsten gør ondt. Det ændrer vi - i hvert fald i et par timer hver dag i løbet af arbejdsugen. Jeg skal ikke spille den store skolemester og bestemme, i hvilken retning debatten eller snakken går, men primært fungere som en slags ordstyrer. Derfor kan alt ske i programmet, hvad enten det er en lytter, en gæst eller mig selv som kommer med sin uforbeholdne mening”, siger Dan Rachlin om det nye program..

"Dans Talkshow" kan høres på Pop FM i København på 104.4 MHz samt via www.popfm.net og premieren er altså om en uge – mandag den 3. juni. kl. 17.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -