Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Pænt overskud hos Radio Ådalen
Tirsdag 9. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Ådalen i Skjern har netop holdt generalforsamling i både støtteforeningen og i radioforeningen. Begge foreninger kunne melde om stor aktivitet, men det lykkedes ikke at opretholde støtteforeningens bestyrelse intakt, da ingen ønskede at stille op til bestyrelsen. Radio Ådalen har en sund økonomi og kunne notere et overskud på 123.000 kr.
Støtteforeningen har i årets løb bl.a. arrangeret cykelløb og en fødselsdagsfest i anledning af radioens 14 års fødselsdag. Begge arrangementer gav et godt overskud. Radio Ådalen har også succes med radiobanko, der er en af radioens mest aflyttede udsendelser. Banko giver en årlig omsætning på 200.000 kr. og det giver et overskud på 25.000 til Radio Ådalen.

Mens det gik godt med økonomien kneb det med at finde nye folk til den tre mand store bestyrelse for støtteforeningen. To medlemmer var på valg - de ønskede ikke genvalg og iflg. Ugeposten Skjern var der ingen der var ønskede at stille op. Dermed har støtteforeningen kun ét bestyrelsesmedlem, Jytte Vestergaard. Generalforsamlingen gav Jytte Vestergaard fuldmagt til - sammen med bestyrelsen for Radioforeningen – at prøve at finde de to manglende bestyrelsesmedlemmer.

Formanden for Radioforeningen, Niels Chr. Holm omtalte en række af de programmæssige tiltag Radio Ådalen havde gennemført i det forgangne år, bl.a. gudstjenester i samarbejde med Menighedsrådsforeningen, håndboldtransmissioner i samarbejde med Skjern Håndbold, byrådstransmissioner fra Skjern byråd, landbrugsudsendelser i samarbejde med Landbrugscentret, ungdomsudsendelser i samarbejde med dels spejderne fra Rækker Møller og dels Pinsemissionens Ungdom og så udsendelser fra Husflidsskolen.

Niels Chr. Holm efterlyste på generalforsamlingen flere frivillige medarbejdere til Radio Ådalen.

Regnskabet viste et overskud på næsten 123.000 kr. med en egenkapital på godt 275.000 kr.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -