Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Casper Christensen skal lave dagligt show på TV 2 Radio
Onsdag 22. november 2006
Af Knud Hyllested
 
For en måned siden afviste Capser Christensen kategorisk at han skulle lave radio. Men i dag fortæller TV 2, at Casper C skal køre et dagligt show på TV 2 Radio - som led i et ny selskabsdannelse mellem komikeren og TV 2. Selskabet skal også tiltrække og opdage nye talenter.
TV 2 og Casper Christensen har sammen dannet et nyt selskab, Ompapa Entertainment, med Casper Christensen som direktør og TV 2’s adm. dir. Per Michael Jensen som bestyrelsesformand. TV 2’s programdirektør Palle Strøm bliver ansvarlig for den daglige drift.

Per Mikael Jensen siger til Børsen, at Casper Christensen sælger sine ydelser til TV 2, som køber hans talenter som forfatter til comedy- og dramaserier og evner som radio- og tv-vært.

Casper Christensen skal i kraft af sine evner også tiltrække og opdage nye lysende talenter, der skal ind i folden hurtigst muligt, siger Per Mikael Jensen, der også understreger, at en god vært er afgørende for, om et program får succes eller ej. Selskabet er ikke tænkt som en pengemaskine, men som en sund, lille sjov forretning, der vil give overskud, siger Per Mikael Jensen til Børsen.

Overfor Ekstra Bladet vil Palle Strøm ikke afsløre om Casper Christensen skal være med i et morgenshow - eller om det bliver i en anden sendeflade.

I en pressemeddelelse fra TV 2 i dag siger Palle Strøm, at der sker noget særligt i matchet mellem Casper Christensen og radiomediet. "Man får altid lyst til at høre, hvad Casper finder på, og vi forventer os meget af hans kommende programmer på TV 2 Radio", siger Strøm.

- - -

Se også: http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=14257


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -