Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nytårskur med Mikael Wulff og hans børn
Fredag 5. januar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når Mikael Wulff holder nytårskur bliver der ikke sparet på krudtet. Det får lytterne at føle, når programmet ’Nytårskur med Mikael Wulff og hans børn’ sendes på DR P3 på søndag den 7. januar kl. 10. Programmet, der bl.a. byder på nyheder fra sportens verden, breaking news, finansnyt og vejrudsigt, indeholder faktisk ifølge Wulff selv ALT, hvad et radioprogram skal indeholde.
Mikael Wulff forklarer: "Efter man har lyttet til programmet, vil man føle sig helt mæt og på ingen måde have grund eller lyst til at se eller lytte til andre radio- eller tv-programmer. Dette program rummer alt. Alt. Blandt andet vejrudsigten."

Programmet sendes direkte fra byernes by, Paris, hvor Mikael Wulff har indlogeret sig i en ekstravagant hotelsuite på et af klodens mest fashionable hoteller.

I disse eksklusive omgivelser vil han spille lækker musik, tage imod gæster - og ikke mindst introducere verden for sine to børn, Nikolaj og Jes, på henholdsvis 38 og 42 år, oplyser DR i en pressemeddelelse. Det er første gang offentligheden oplever Mikael Wulff sammen med sine børn, og dette samvær bliver både hyggeligt, hjerteskærende og musikalsk. Nikolaj og Jes er nemlig begge dygtige musikere og vil igennem programmet give flere prøver på deres eminente rytmiske og vokale kapaciteter.

"Man vokser som menneske ved at være sammen med sine børn. Især hvis de er musikalske. Derfor elsker jeg mine sønner, Nikolaj og Jes. Især Jes," fortæller Wulff, der først for nyligt er blevet genforenet med sine to sønner.

"Vores forhold er stadig i en indledende fase - fuld af kærlighed, men også noget komplekst. De er glade for deres far, men også nogle gange vrede over, at jeg ikke har været der nok under deres opvækst", beklager Wulff.

Ud over Nikolaj og Jes vil lytterne kunne opleve en række andre gæster i studiet. Blandt andet kan de lægge øre til det afskyvækkende interview med en usædvanlig afskyelig mand, som alle mennesker løber skrigende bort fra, når han viser sit modbydelige ansigt. Det har han skrevet en upopulær bog om med titlen ’Jeg er ikke særlig populær’.

Er man interesseret i erhvervsstof, vil man sandsynligvis blive fanget af Wulffs interview med en mand fra Jylland, som arvede 800 millioner kroner, tabte dem på ganske få timer og nu arbejder på at få de 800 millioner kroner tilbage.

- - -

Foto: Mikael Wulff holder nytårskur, spiller lækker musik og får gæster i studiet 7. januar kl. 10.03. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -