Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg Kaneparty på fredag
Mandag 22. november 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Igen i år holder Radio Viborg sin store julefest, Kaneparty, på den sidste fredag i november - i år med bl.a. Burhan G., Outlandish og tidligere Radio Viborg-vært Kato på plakaten.
Kaneparty har været fast tradition i Viborg siden 1998, og på fredag den 26. november er det så tid igen. Traditionen tro er der lavet aftale med en stribe af tidens danske kunstnere, som alle spiller i løbet af aftenen og natten på Crazy Daisy i Viborg. Det oplyser Radio Viborg i en pressemeddelelse.

Topnavnet er denne gang dj og producer Kato, der i sensommer tegnede den største internationale pladekontrakt for en dansk kunstner i år. Under navnet 'Kato & Friends' går han på scenen sammen med både Outlandish, Jon Nørgaard, Clemens, og rapperne Johnson og U$0. Kato er tidligere morgenvært på Radio Viborg og tidligere eftermiddagsvært på Radio ABC.

På plakaten er desuden Electric Lady Lab, der i efteråret har haft førstepladsen på Radio Viborgs lytterbestemte hitliste i 13 uger - samt Burhan G., Christian Brøns, Clara Sofie, Thomas Holm, Anna David og flere andre.

Billetsalget foregår frem til fredag eftermiddag hos Sct. Mathias Ure-Guld i Viborg, og festen arrangeres i samarbejde med Frisør ID4U og energidrikken CULT.

Det er den tredje fest, Radio Viborg holder i år. Omkring 700 deltag i radioens SummerParty i august, mens 1000 var forbi til SpringParty tilbage i påsken. Igen denne gang samarbejder Radio Viborg med andre radioer i Jylland - det betyder, at der samme aften også er Radio 1 Julebal i Jysk Musik & Teaterhus i Silkeborg og VLR KaneParty på Club Foam i Vejle.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -