Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR nedlægger 52 stillinger i Jylland
Tirsdag 12. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I Jylland nedlægger DR i alt 52 stillinger. Heraf bliver de 36 fyret - og de fik besked herom i dag. De resterende stillingsnedlæggelserne sker ved fratrædelsesordninger, inddragelse af tomme stillinger og udløb af tidsbegrænsede kontrakter. Anden afskedigelsesrunde kommer på torsdag og det ventes at i alt 127 DR-medarbejdere i denne uge får at vide, at DR har i sinde af afskedige dem.
Men dette tal kan ifølge DRs HR-direktør Jette Husum rykke sig helt frem til torsdag: "De helt præcise tal har vi først om to dage. I lørdags var tallet 140, i dag er det 127, så det går den rigtige vej. Det skyldes, at der er medarbejdere, som beder om fratrædelsesordninger helt frem til stregen, mens andre finder nyt job. Så facit kan godt blive, at vi når under 100 medarbejdere," siger Jette Husum.

Stillingsnedlæggelserne sker som led i DR's omfattende spareplan, hvor der skal findes besparelser på knap 288 millioner kroner, oplyser DR. Efter torsdag gør DR status over, hvor langt man er nået med hensyn til at opfylde sparekravet.

Der er endnu ikke fastlagt datoer for tredje og sidste afskedigelsesrunde i september, der omfatter den resterende del af DR Programmer: ND Produktion, DR Musik & Medier samt DR ARC.

Nedlæggelsen af stillingerne medførte tirsdag, at medarbejderne på DR Østjylland, DR Nordjylland, P4 Syd, P4 Esbjerg og P4 Trekanten nedlagde arbejdet. Det betyder, at der ikke vil være regionale nyheder på kanalerne resten af dagen. I stedet laver cheferne udsendelser, så lytterne ikke bliver mødt af en tavs radio.

På DR Østjylland møder medarbejderne igen til midnat, og på DR Nordjylland sker det ved arbejdstids begyndelse onsdag. På P4 Trekanten, P4 Syd og P4 Esbjerg møder medarbejderne igen i morgen formiddag, så her vil der heller ingen regionale nyheder være fra morgenstunden.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -