Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Seebach og NOVA rejser 105.200 kr. til Haiti
Fredag 29. januar 2010
Af Karsten Jensen
 
Mandag iværksatte morgenshowet ’NOVAmorgen’, på radiostationen NOVAfm, en auktion om en akustisk koncert med Rasmus Seebach, og fredag morgen gik koncerten for højeste bud på 105.200 kroner til Spar Danmark A/S.
Det fulde beløb som Spar Danmark A/S betaler for privatkoncerten doneres til Dansk Røde Kors, hvor generalsekretær i Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl, glæder sig over bidraget:

”Jeg er helt overvældet! Jeg har fulgt auktionen på NOVAfm i løbet af ugen, og over 100.000 kroner – det er jo helt fantastisk. Jeg ved lige hvad pengene skal bruges til, og Rasmus Seebach bliver en engel for ca. 3.500 mennesker, der skal have hygiejnepakker.”

Baggrunden for auktionen var, at Rasmus Seebach desværre var syg da støttesangen ’Skrøbeligt fundament’ blev indspillet, men som der også synges i sangen ”Hvor der er vilje, er der en vej”. Rasmus Seebach havde viljen og samarbejdet med NOVAfm gav vejen til at auktionen blev en succes.

”Vi er taknemmelige for, at vi kunne hjælpe Rasmus Seebach, og vi sender en stor tak videre til vores lyttere, til QXL for at handle auktionen og til alle de enkeltpersoner og virksomheder, der har været med til at byde auktionen op i dette fornemme beløb. Og ikke mindst en stor tak til Spar Danmark A/S og deres medarbejdere for at engagere sig som de har gjort,” siger programchef for NOVAfm Lasse Roldkjær.

Rasmus Seebach selv er overvældet:
”Jeg var jo lidt optimistisk, da jeg i mandags hos NOVAmorgen, sagde at, jeg håbede på, at vi ville runde de 50.000 kr. Så jeg blev fuldstændig lamslået og stolt, da jeg hørte at buddet endte på det dobbelte. Det gør mig glad inde i at vide, at vi er med til at hjælpe nogle mennesker, der virkeligt har brug for det netop nu,” siger Rasmus Seebach om det endelige beløb på 105.200 kroner, der går direkte til Røde Kors.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -