Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio SLR vil gøre Sjælland røgfri
Onsdag 7. juli 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På kun tre uger vil Radio SLR gøre Sjælland røgfrit. ”Optimistisk, tja, - men vi vil så gerne beholde vores lyttere, - så det er et forsøg værd”, siger morgenvært på SLR, Steffen Jensen (billedet). For første gang i Danmark stiller en radiostation sig i spidsen for en rygestopkampagne - og studieværten går forrest – nul smøger fra mandag morgen d. 5 juli.
I løbet af de næste tre uger stikker SLR en issyl i den dårlige samvittighed og sætter focus på rygning. Rygende lyttere, der vil stoppe kan hente motivation, opmuntring, styrke og trøst, hver morgen på Radio SLR, og de passivt rygende lyttere kan hente tro og håb.

Steffen Jensens medvært Henrik Westergaard glæder sig – han ryger nemlig ikke. ”Efter 5 minutter med Steffen har jeg det som en røget ål”, siger han – og tilføjer med slet skjult ironi: ”Hvis det lykkes for Steffen at holde op med at ryge, må Skandinavisk Tobakskompagni justere budgetterne ned”.

Steffen er dødsikker – ”Hvis jeg skal dø, skal det ikke være af rygning og æteren er for musik ikke for røg” siger den stolte studievært.

Spørgsmålet er så om det lykkes for den tidligere storryger at stoppe – og om Radio SLR med rygestop kampagnen får udryddet rygningen på Sjælland ?

Radio SLR har allieret sig med ”rygekoordinatorerne” Benny Sell og Michael Jørgensen og lytterne kan også møde nuværende og tidligere rygende lyttere, unge der storryger og unge der ikke gør, - virksomheder med rygepolitik og nogen uden. SLR forstærker kampagnen med spots og rygende aktuelle indfald hele dagen.

Fra SLR lover man, at det ikke bliver kedeligt. "Ssomme tider oven i købet sjovt", siger de to kække morgenværter på SLR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -