Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Snestorm gav lytterrekord på P4
Onsdag 3. februar 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det var ikke kun på de danske veje, sneen i går satte sit præg. Også på internettet skabte snestormen kaos. En massiv interesse i at se seneste trafik- og vejrinformation gjorde, at sites om netop dette måtte bukke under for det store besøgspres. Radioen til gengæld fungerede perfekt. Mens der på internettet kun er plads til et begrænset antal samtidige brugere, er der på FM-radioen plads til et ubegrænset antal lyttere. Det kunne ikke mindst P4 mærke på lyttertallet i går.
Alt imens disse hjemmesider ikke kunne besøges, sendte P4 fortsat trafikmeldinger og informationer om snestormens færden. Det, at danskerne kunne få de vigtige informationer her, gjorde, at lyttertallet steg i forhold til andre dage.

Således var andelen af lyttere, som hørte P4 den 2. februar 2010, i gennemsnit på 54.8 procent i løbet af dagen. Det højeste tal siden det nuværende system til at måle lyttertal på blev indført.

"Gårsdagens lytterandel viser, at radioen er danskernes foretrukne oplysningskilde i situationer, hvor andre informationskilder må bukke under for presset," P4s kanalchef Ole Mølgaard fra DR Medier.

Han fortæller også, at tallet giver udtryk for, hvor vigtigt det er at have et medie som P4.

"At knapt 2,5 millioner lyttere havde tændt for P4 giver et godt billede af, hvor vigtig kanalen er, når andre informationskilder fryser fast," siger han, og sender samtidig en tak til P4's lyttere:

"Det er på grund af dem, at vi kan formidle så pålidelige trafikmeldinger. Det er nemlig fra dem, der sidder fast i køen eller må vente længe på toget, vi får de fleste informationer fra," forklarer han.

Det er i øvrigt ikke noget nyt, at trafikinformationerne kommer fra brugerne selv. Derfor undrer det heller ikke Ole Mølgaard, at det er P4, lytterne tænder for.

"Det kommer ikke vildt bag på mig. P4 har trafikinformationerne til hverdag, så det er ikke så overraskende, at det er her, lytterne søger de vigtige informationer," forklarer han.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -