Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Praktikant Thomas Skov fejrer juleferie på
DR Midt & Vest

Tirsdag 14. december 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den evige praktikant, Thomas Skov, kendt fra 'Det Nye Talkshow' på DR1, har valgt at fejre sin juleferie ved at melde sig som praktikant i P4 Midt & Vests juleshow, der kører hver eftermiddag i dagene op til jul. Den regionale radio i Holstebro lover, at der bliver tale om et lunt og lettere satirisk indslag i den almindelige sendeflade.

I uge 51 - fra mandag den 20. december - skal Thomas Skov supplere en anden praktikant, Heidi Lorvik. De to er personificeringen af Jylland kontra København, og tager sig nogle snakkerunder på alt lige fra lokal geografi i Varde og på Vesterbro til vendinger og pauser, som gør de to landsdele forskellige og samtidig binder dem sammen.

I Holstebro får Thomas Skov muligheden for – under værten Allan Høyers kyndige vejledning – at lære alt det, han ikke fik lært på 'Det Nye Talkshow' – som for eksempel at stille spørgsmål. Han skal bevise, at han kan gøre fremskridt i interviewets svære kunst, og bliver smidt ud til kilderne i det elskede Midt- og Vestjylland, hvor han selv er vokset op. Hjembyen Sdr. Felding er blot en af reportagemulighederne.

Desuden ligger der i opgaven, at han skal 'gå til hånde'. En vigtig disciplin i Jylland. Det kan være med kaffehentning, lytterpleje, en tur i musikarkivet og meget mere, som praktikanter kan lære af.

Juleshowet på P4 Midt & Vest bringer desuden hver dag historien om Familien Hviid Juul, der arbejder sig frem mod den tilstundende højtid i en række hurtige replikskifter, som også løfter flige fra fortiden, og i det hele taget afdækker en morsomt stresset og forventningsfuld julemåned. Det hele ender naturligvis i fryd og gammen, men ikke uden pinlige optrin og let genkendelige forviklinger.

Juleshowet på DR Midt og Vest kan følges på FM i Midt- og Vestjylland, og på nettet - uanset, hvor man bor. Juleshowet sendes kl. 15.15, 16.15 og 17.15 og indgår som en del af Midt & Vests eftermiddagsflade 'XPress' kl. 15-18.



Foto: Praktikant Thomas Skov fra 'Det Nye Talkshow' på DR1 har valgt at fejre juleferie som praktikant i P4 Midt & Vests juleshow fra 20. december og ugen ud. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -