Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Mia Martinez - ny vært på DR X
Fredag 2. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mia Martinez - tidligere kaldt Miss Mia og fra 1984 og 11 år frem studievært på The Voice - er ny vært på DR X. Tre formiddage om ugen dykker hun ned i musikken og historien for de enkelte numre. Det sker i programmet ’X-faktor’.
DR X har fået et nyt program med titlen 'X-faktor', som sender alle hverdage mellem kl. 9 - 12. Mandag og onsdag er Alex Nyborg Madsen vært, mens en ny stemme, der tilhører Mia Martinez, er bag mikrofonen hver tirsdag, torsdag og fredag. Og som hun selv iflg. en preessemeddelelse fra DR siger om 'X-faktor:

"Det gør ikke noget, at lytterne betragter sig selv som musikkendere. Det er nemlig musikken, som er i centrum. Den bliver ikke popsmart, men den kan sagtens være poppet, og den er helt sikker god".

Ambitionen er, at ’X-faktor’ kan skabe et rum, hvor musikken opstår, hvor man kan mærke stemningen, og hvor der er plads til at lytte.

Mia Martinez vil dykke ned i historien i de numre, hun vælger at spille: "Musikken kan være fra 2007, men det kan også sagtens være noget fra 70’erne og 80’erne - bare det har kvalitet. I det ene øjeblik kan programmet være i den alternative rockverden, i det næste øjeblik spille indiemusik eller have en god soulvibe. Hvis musikken har den der x-faktor, som gør det interessant, så kan det også blive spillet i programmet", siger Mia Martinez.

Mia Martinez er født i New York. Under navnet Miss Mia var hun med til at starte The Voice i 1984, hvor hun i 11 år var vært på sit eget program. Hun er selv sanger, og har et latin-jazzbandet 'Mia Martinez and her MamboSoul'. Desuden er hun freelanceproducer ved forskellige kulturelle begivenheder. Og så er hun uddannet og fungerer som professiopnel coach, hvilket især folk fra det kreative miljø, eksempelvis musikere og billedkunstnere har stor glæde af.

DR X kan høres på både DAB og DRs Netradio. DR X har alsidig musik og nysgerrige værter alle hverdage kl. 6 - 12, oplyser DR. Musikken suppleres blandt andet med Radioavis hele døgnet.

- - -

Foto: Mia Martinez (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -