Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Rohde satser på miljørådgivning
Onsdag 6. februar 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Tidligere medieordfører for Venstre og tidligere direktør for TV 2 Radio, Jens Rohde, vil ikke i EU-parlamentet, selv om han ellers har fået tilbud om at stille op for sit gamle parti Venstre. il. I stedet vil Rohde iflg. Viborg Stifts Folkeblad komme til at beskæftige sig med strategisk miljørådgivning. I øvrigt påtager Rohde sig et medansvar for TV 2 Radios udvikling, men siger samtidigt at han følte, at han var i mærkelige position.
TV 2 Radio fylder ikke længere så meget i Jens Rohdes bevidsthed. Men han fortryder ikke, at han i sin tid sagde ja til jobbet som direktør for radioen.

"Jeg havde så stor en følelse af, at det her det måtte jeg bare kaste mig ud i. Så skal man jo ikke sidde og græde bagefter - herregud, det er en radio, det er et job - det er ikke det centrale i livet. Det var en drøm, der skulle prøves af, og det gik så bare knap så godt, vil jeg sige - og det er det, man lærer af," forklarer Jens Rohde til Viborg Stifts Folkeblad.

Et af de store problemer for TV 2 Radio var de mange stjerner - bl.a. trumfkortet Casper Christensen.

"Personmagien kan man ikke køre på ret længe. Hvis ikke du har et ekstremt klart defineret indhold, en analyse, en strategi, så er det værste, man næsten kan gøre, at hive mange store personligheder ind. Fordi stærke mennesker meget hurtigt definerer deres eget indhold og deres egen rolle i en organisation, og så får du en masse små virksomheder i virksomheden", siger Rohde videre.

Han erklærer videre, at han følte sig i en mærkelig position. Rohde havde ellers sagt til den daværende TV 2-direktør Per Mikael Jensen, at det var vigtigt at han (Jens Rohde) blev direktør af gavn og ikke af navn.

"Når man så får en stående ordre om, at jeg ikke må blande mig i programmer, ingen indflydelse har på omfanget af markedsføring og ikke selv kan ansætte mine egne chefer lige under mig, så synes jeg, at det bliver meget vanskeligt," siger Jens Rohde.

Men Rohde erkender blankt, at han var med til at opbygge den lukkede stjernekultur, som TV 2 Radio reelt blev.

Jens Rohde har - overfor andre medier - ikke afvist på et tidspunkt at vende tilbage i politik, men det bliver ikke som kandidat til EU-parlamentet. Jens Rohde er ellers kendt som en særdeles varm tilhænger af EU.

Til Viborg Stifts Folkeblad siger Rohde, at han fremover skal beskæftige sig med strategisk miljørådgvining med det mål "at gøre bæredygtighed til en forretning for virksomhederne.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -