Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR nedlægger 180 stillinger øst for Lillebælt
Torsdag 14. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I dag torsdag sluttede anden fase af DR's sparerunde. 71 DR-medarbejdere i DR Programmer fik besked om, at DR har i sinde at afskedige dem, mens fire skal gå ned i tid. Sammenlagt blev 180 stillinger nedlagt torsdag, og det sker ved fratrædelsesordninger, inddragelse af tomme stillinger, udløb af tidsbegrænsede kontrakter (TBA'er) og afskedigelser.
I første og anden fase af DRs sparerunde (maj og juni) er der blevet nedlagt i alt 325 stillinger, heraf har 119 medarbejdere modtaget, hvad man i DR kalder et 'sindet-brev'.

Der er endnu ikke fastlagt datoer for den sidste fase i sparerunden, oplyses det fra DR. Det ligger dog fast at den bliver holdt i september, og at den kommer til at omfatte DR Medier samt den resterende del af DR Programmer/nyheder og DR Programmer/ programspecialisterne, herunder ND Produktion og DR ARC.

Der er nu fundet 2/3 af de økonomiske besparelser, der skal indfries som konsekvens af spareplanen på de knap 288 millioner kroner. Den sidste tredjedel af sparekravet bliver indfriet ved blandt andet salg af sportsrettigheder, indkøbsbesparelser og nedlæggelser af stillinger i forbindelse med tredje og sidste afskedigelsesrunde.

Nedlæggelsen af stillingerne har medført, at medarbejderne i store dele af DR Programmer nedlagde arbejdet. Det betyder blandt andet, at DR TV ikke kan vise TV-Avisen, Deadline, Nyheder på tegnsprog, Aftenshowet, Sportnyt og Taskforce i dag, ligesom der også vil være en stribe ændringer i DR Radio. DR opdaterer løbende informationer om programændringer på dr.dk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -