Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio - tre år til at undgå lukning
Tirsdag 15. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2’s adm. direktør, Per Mikael Jensen, har tidligere udtalt, at man ikke holder liv i TV 2 Radio for enhver pris. Direktør for TV 2 Radio siger i dag til Berlingske Business: ”Vi taler om et treårigt perspektiv. Men det bliver jo aldrig min beslutning, hvor længe man skal holde liv i TV 2 Radio. Og det bekymrer mig ikke det fjerneste, for jeg er sikker på, at vi kommer til at lykkes. Vi skal bare have is i maven”.
TV 2 Radio satte i går en ny programchef ind på posten – Suzanne Moll, der afløste Eik Frederiksen. Jens Rohde nedtoner dog overfor Berlingske fyringen af Eik Frederiksen og kalder det for ”en justering af organisationen”. Rohde siger, at det handler om at få frigjort den energi, der skal til, så man ”kan udvikle det indhold, der skal til, så lytterne synes, at det er rigtigt fedt at høre TV 2 Radio”.

Jens Rohde erkender dog klart, at man indtil nu ikke har gjort det godt nok: "Vi har nogle børnesygdomme, som vi skal rette op på," siger han og henviser til, at TV 2 Radio mangler en klar identitet, at kanalen mangler at skabe et unikt indhold, og at TV 2 Radio skal være mere original og let genkendelig. "Jeg havde selvfølgelig haft andre forventninger til vores start. Og der skal leveres en vare, som ikke levers i dag," siger direktøren videre til Berlingske Business.

Det er Eik Frederiksen, der som programchef har haft det direkte ansvar for programfladen, og dermed den vare som TV 2 Radio indtil nu har leveret.

Jens Rohde bebuder store programmæssige ændringer på den anden side af sommerferien. ”Fra august måned er vi klar med noget, som bliver rigtig, rigtig interessant,” siger han men vil slet ikke afsløre detaljer.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -