Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Venstres Ellen Trane Nørby er en
radio-pilfinger

Onsdag 13. januar 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Venstres medieordfører Ellen Trane Nørby vil sammenslutte TV 2-regionerne med DRs regionale radiokanaler, bortsælge TV 2 og fratage DR radiokanalen P3 - og i stedet gives frekvenserne til en kommerciel koncern. Dét kan Jacob Ludvigsen ikke li'. I Ekstra Bladet i dag kalder han Ellen Trane Nørby for en pilfinger og opfordrer i stedet til, at P3 skal sende reklamer og på den måde finansiere sig selv.
Ellen Trane Nørby minder Jacob Ludvigsen - en af Ekstra Bladets gamle vrisne kommentatorer - om en pillenisse, fordi hendes 'hjertesag' er en omorganisering af DR og TV 2, der bl.a. skulle indebære, at P3s frekvenser skulle gives til en kommerciel radiokanal.

Den er Jacob Ludvigsen ikke med på. Han skriver: "Landsdækkende reklameradio har aldrig været det store nummer i Danmark. Da TV 2 forsøgte sig, gik det værre end galt, og et par mediemoguler har også været inde på markedet og brænde fingrene. Ingen af disse radiokanaler har formået at konkurrere på journalistik og debat, og ud fra et friheds-synspunkt vil de altid være ligegyldige med mere af det samme."

Så i stedet for at konfiskere DRs succesrige P3-kanal - og give den til de rige, foreslår Jacob Ludvigsen, at Ellen Trane, Carina Christensen og de andre mediepilfingre skulle gøre P3 reklamebærende - men fortsat være en del af DR. P3 kunne dermed dække sine egne udgifter og et eventuelt overskud kunne overføres ubeskåret til P1 og P2.

Jacob Ludvigsen benytter også lejligheden til at konstatere, at 'Ellen Pilfinger' aldrig har bestridt et egentligt arbejde. "Hun er magister i kunsthistorie med statskundskab som sidefag. Al ære værd i betragtning af, at flere politikere aldrig har gjort deres studier færdige."

Kommentaren i Ekstra Bladet sluttes af med: "Og ti så stille, lille Ellen, og la' vær' at pille mere ved vores radio!"


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -