Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny country-radio på vej i Vendsyssel
Onsdag 24. juli 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
En gruppe countrymusik-tilhængere har indsendt en ansøgning om at få lov til at etablere en ny radiostation, der først og fremmest skal sende country-musik. Frederikshavn Country Music Radio (FCMR) er navnet på den nye station, der regner med at gå i luften den 1. september på sendenettet Vendsyssel FM, der i forvejen udnyttes af Radio FMR og Sæby Lokalradio.
Tiden er inde til en fornyelse i mediebilledet - countrymusiktilhængere skal have deres egen radio, hedder det i en pressemeddelelse fra FCMR - og derfor har en håndfuld ildsjæle fået ideen til at starte en lokalradio med countrymusik. Radioens medarbejdere kommer fra bl.a. Frederikshavn og Hjørring.

Den nye countryradio har netop søgt sendetilladelse, og man håber at være i luften foreløbig 15 timer om ugen fra søndag den 1. september. Det ventes at ansøgningen om sendetilladelse behandles af lokalradionævnet i slutningen af august måned.

Det kræver selvfølgelig økonomi at starte en lokalradio, og derfor har bl.a. den kendte, lokal forretningsmand Alan McCurdie stillet økonomiske midler til rådighed i form af et lån. Han er bl.a. kendt for sine musik- og spisesteder i Frederikshavn, Skagen, Sæby og Hjørring, og ikke mindst for ’McCurdies countrytræf’ i Skagen.

Countrymusik er meget populært i Vendsyssel. Der er der to klubber for countrymusikelskere, der mødes til live-arrangementer, hvor de kan dyrke deres fælles lidenskab. Vendsyssel FM håber på et godt samarbejde med begge klubber, og har allerede fået tilsagn om støtte i form af at lån fra den ene.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -